Shopping

Smurfenspray en gebruikte wc rol: 5 bizarre Marktplaats vondsten

marktplaats-vondsten
Foto: Womanly

Het shoppen van tweedehands spullen is tegenwoordig hipper dan hip. Want naast het feit dat je lekker duurzaam bezig bent, is het ook nog eens goed voor je portemonnee. Daarom struinen wij maar al te graag online platformen als Marktplaats en Vinted af. Soms leiden deze zoektochten ons naar wel héél vreemde vondsten. Wij delen graag deze 5 bizarre Marktplaats vondsten met je. 

1. Gebruikte wc rollen

Deze bijzondere Marktplaats vondst geeft ons een flashback naar de coronatijd, toen het hamsteren van wc-rollen een ware nationale hobby was. Zou de plaatser van deze post ook aan de verzamelgekte hebben meegedaan? In ieder geval wil de eigenaar van deze toren met ‘gebruikte’ wc rollen nu van zijn voorraad van maar liefst 570 rollen af. Best handig als je als lerares nieuwe knutsel rolletjes voor je leerlingen nodig hebt, maar misschien is het wel slim ze vooraf even te desinfecteren.

marktplaats-vondst-wc-rol

2. PTT postbus uit 1870

Deze Marktplaats vondst vinden we bizar én willen we stiekem heel graag hebben. Want hoe mooi is deze authentieke PTT postbus van maar liefst 153 jaar oud? Volgens de verkoper heeft deze mooie rode bus tot 1970 in Drenthe gehangen, en komt hij met het originele slot en sleutel. Wees er snel bij, want het hoogste bod staat as we speak al op 225 euro.

marktplaats-vondst-ptt

3. Echt struisvogel ei

Pasen duurt nog even, maar toch biedt deze verkoper al een bijzonder ei te koop aan: namelijk een echt struisvogel ei. Je eigen struisvogel ermee uitbroeden kan helaas niet meer, want het ei is van binnen leeg. Wel is het een bijzonder voorwerp om als eye catcher in je interieur te hebben. Op zoek naar nog meer bijzondere voorwerpen? De verkoper biedt ook eieren aan van de emoe en de nandoe.

marktplaats-vondst-ei

4. Smurfenspray

Voel je je wel eens onveilig op straat, en overweeg je om met een busje pepperspray op zak te lopen? Hoewel dit hete goedje erg goed is in het verdrijven van vervelende mensen, is het niet legaal in Nederland verkrijgbaar. Het legale – en waarschijnlijk even effectieve – alternatief is deze smurfenspray. De naam zegt het al: met één druk op de knop verblind je je belager en verander je hem in een grote blauwe smurf. Effectief en stiekem ook best grappig.

marktplaats-vondst-smurfenspray

5. Levensechte babypoppen

Hoewel het maken en onderhouden van levensechte babypoppen voor sommige mensen een serieuze hobby is, moesten we toch even slikken toen we de exemplaren op Marktplaats voorbij zagen komen. Ze zien er namelijk wel érg realistisch uit. Alle respect voor degenen die de poppen graag kopen, maar wij zien deze liever niet in onze slaapkamer liggen.

marktplaats-vondst-baby

Jij wilt ons natuurlijk ook volgen op Instagram 💖

Blijf op de hoogte van alle nieuwtjes, de allerleukste winacties en een zee aan inspiratie!