Evelien-Married-at-first-sight
Media & Entertainment

Married at First Sight: kijkers hebben ongezouten mening over voorval Evelien en Mark

Wat kunnen we toch heerlijk smullen van de nieuwe afleveringen van Married at First Sight: Match or Mistake. Met flink wat drama en sensatie in dit seizoen zijn we niet weg te slaan van het scherm. Het programma kreeg een flinke twist toen bleek dat Mark en Evelien elkaar al kenden via een dating app. Op de nogal aparte aanpak van Evelien gingen de kijkers op Twitter compleet los. 

Date verleden Mark en Evelien

We hadden het even niet zien aankomen dat Evelien (van Brian) en Mark (van Yvette) elkaar al kenden van Tinder. Of naja, Evelien herkende Mark. Andersom ging er geen belletje rinkelen. De blondine was volledig overstuur dat Mark geen enkel teken van herkenning aan haar gaf. Je zou in Eveliens geval denken dat je de beste man op zijn gedrag aanspreekt en hem een paar hints geeft uit zijn Tinder verleden.

Volgens Evelien was het tenslotte maar drie maanden geleden dat de twee urenlange persoonlijke telefoongesprekken met elkaar voerden. Toch koos de blondine uit Married at First Sight er niet voor om naar Mark te stappen, maar naar zijn vrouw Yvette. Matchmaker Patrick liet weten dat hij dit totaal niet gepast vond:  ”Ik vind het dan écht niet kunnen dat jij dan naar de vrouw van Mark toegaat om het met haar erover te hebben, en niet naar Mark”,

evelien-married-at-first-sight

mark-married-at-first-sight

Reacties Married at First Sight

Evelien was zich eigenlijk van geen kwaad bewust en wilde gewoon haar ‘ei kwijt’ aan Yvette. In eerste instantie vond de onderneemster het fijn om het verhaal van Evelien aan te horen, maar dit kreeg een totaal andere wending toen de dame in kwestie vertelde nog gevoelens te hebben voor haar Mark. Oeps!  Wij zijn benieuwd waar dat naartoe zal gaan en kunnen niet wachten op de volgende aflevering van Married at First Sight.

We kunnen niet ontkennen dat dit seizoen een hoog ‘Temptation Island gehalte’ heeft. Alles wat kan leiden tot een beetje drama, wordt flink uitgelicht. Niet alleen Matchmaker Patrick was ‘not amused’ over de aanpak van Evelien, maar ook de kijkers Twitterde er flink op los. De reactie zijn nagenoeg hetzelfde: Evelien heeft het compleet verkeerd aangepakt. Hieronder een paar ongezouten meningen van de Married at First Sight kijkers.

Jij wilt ons natuurlijk ook volgen op Instagram 💖

Blijf op de hoogte van alle nieuwtjes, de allerleukste winacties en een zee aan inspiratie!