Media & Entertainment

Married at First Sight: Mark verscheen eerder in dit tv-programma

mark zijlstra-married-at-first-sight

We hebben afgelopen week allemaal het drama rondom Mark en Evelien uit Married at First Sight kunnen zien. Evelien herkende Mark uit haar Tinder verleden, maar andersom ging er geen belletje rinkelen. De blondine stapte niet naar Mark zelf toe, maar naar zijn echtgenote Yvette, waardoor er vooral veel spanning en onbegrip ontstond. Mark kennen we niet alleen maar uit MAFS, maar zou je ook kunnen herkennen uit het programma Steenrijk, Straatarm. 

Mark in Married at First Sight

De 46-jarige Mark is een geboren ondernemer. Hij is een beroemde meubelhandelaar met zijn eigen meubelzaak Collectione. Mark heeft zich altijd volledig gefocust op zijn bedrijf en het is dan ook een bewuste keuze geweest dat hij nog geen vaste relatie had. Nu is hij er klaar voor en wilt hij zich meer gaan richten op de liefde.

Dat hij onlangs met volle overtuiging het ja-woord heeft gegeven aan Yvette konden we een paar weken geleden allemaal zien. Ook zij runt een succesvol bedrijf, maar dan in de beauty sector. De roodharige krullenbol gaf aan dat ze niet perse een man nodig heeft met geld. Toch heeft Mark dat zeker wel, en niet zo’n klein beetje ook. Dit kon je 2 jaar geleden zien in de uitzending van het SBS programma ‘Steenrijk, Straatarm’.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Videoland (@videolandonline)

Mark in Steenrijk, straatarm

In het tv programma Steenrijk, Straatarm ruilen twee families met elkaar met een volledig tegengesteld welstandsniveau. Ze wisselen met elkaar een week lang van budget, huis en een dagelijks leven. Mark gaf zich in deze uitzending helemaal open en bloot. Wij waren vooral onder de indruk van zijn prachtige huis.

Het gezin waarmee hij ruilde kon niet geloven dat zij voor eventjes zovéél kon uitgeven. Zoals we gewend zijn van Married at First Sight zien we Mark terug als een gevoelige man met een klein hartje. Het was dan ook een emotionele uitzending.

mark-steenrijk-steenarm