married-at-first-sight-mark-evelien-whatsapp
Media & Entertainment

Married at First Sight: de geheime WhatsApp gesprekken tussen Evelien en Mark

Ben jij ook zo aan het genieten van dit nieuwe seizoen Married at First Sight? Met alle drama en sensatie kunnen wij steeds niet wachten op een nieuwe aflevering. Vooral het voorval van Evelien en Mark (die elkaar al kenden via een dating app) wordt flink uitgelicht. In de laatste aflevering barstte de bom weer los. De ‘geheime WhatsAppjes’ tussen Evelien en Mark kwamen naar buiten. Wij waren benieuwd wat daar precies instond. 

Tinder Verleden Mark en Evelien

Een aantal afleveringen geleden konden we al zien dat Evelien en Mark elkaar kennen via Tinder. Of naja, Evelien herkende Mark. Andersom ging er geen belletje rinkelen. De blondine was volledig overstuur dat Mark geen enkel teken van herkenning aan haar gaf. Je zou in Eveliens geval denken dat je de beste man op zijn gedrag aanspreekt en hem een paar hints geeft uit zijn Tinder verleden.

Volgens Evelien was het tenslotte maar drie maanden geleden dat de twee urenlange persoonlijke telefoongesprekken met elkaar voerden. Toch koos de blondine uit Married at First Sight er niet voor om naar Mark te stappen, maar naar zijn vrouw Yvette. Vanaf dit moment werd alles alleen maar erger en kunnen we het Married at First Sight beter de ”Evelien en Mark show” noemen.

married-at-first-sight-whatsapp-evelien-mark

Married at First Sight groepsborrel

Wij kijken steeds weer uit naar de groepsborrel waarin alles open en bloot aan tafel wordt besproken. Het laatste etentje was zonder Evelien. En dat was zeer opmerkelijk gezien de hele situatie tussen haar en Mark. De blondine gaf zelf aan dat ze ziek was, maar de groep geloofde hier vrij weinig van. De reden voor haar afwezigheid was namelijk best gênant. Zo zou ze zich hebben opgedragen aan Mark, de partner van Yvette. En wellicht durfde ze daarom niet te komen als we de groep mogen geloven.

Mark is er helemaal klaar met alle beschuldigen naar hem toe en besluit de WhatsApp gesprekken tussen hem en Evelien aan Brian en Deveny te laten zien. Hun monden vallen van schrik open na het lezen van de berichten. Ze zijn verbaasd over haar opdringerigheid en noemen Evelien ’twisted’. Volgens deze twee is het dus duidelijk dat Evelien zich vooral aan Mark opdringt, terwijl Mark zelf dus niets van Evelien moet hebben.

married-at-first-sight-whatsappjes-evelien-mark

Screenshots van gesprek op WhatsApp

Nu zijn we natuurlijk ontzettend benieuwd wat er precies in de chatgesprekken tussen Evelien en Mark stond. Vooral na de reactie van Brian en Deveny. Helaas werden we als kijker van Married at First Sight slechts ‘getrakteerd’ op twee korte slechts shots van het gesprek. Gelukkig heeft de website loveandreality.nl de teksten kunnen achterhalen.

Eerste screenshot

Mark: “Ik vind het ongemakkelijk om met je over de ruzie die je vanavond hebt gehad met Yvette te praten.”
Evelien: “Ik denk dat ik binnen de groep de enige ben die oprecht is naar jou toe, en toch kies je voor wat hun denken over wat wij denken.”

eerste-screenshot-married-at-first-sight

Tweede screenshot

Nadat Evelien grapt dat ze ’28 jaar’ is
Mark: “Dat is nog lekker jong.”
Evelien: “Wat lief dat je het gelooft, haha. Nee, ik ben 32, wordt bijna 33.”
Mark: “Dat is nog steeds lekker jong.”
Evelien: “Ja oké, maar geen kind meer!”

Mark: “Ik app je zo weer, even op verkeer letten.”
Evelien: “Verstandig.”
Mark: “Ben ik weer.”
Evelien: “Gezellig haha.”
Mark: “Ik ga nu even douchen en mijn bed in.”

tweede-screenshot-married-at-first-sight

Evelien reageert cynisch op Twitter-kritiek

De blondine liet al in het programma weten dat ze het niet ‘chique’ vond dat de MAFS deelnemer Mark, die je ook zou kennen uit het programma Steenrijk, Straatarm, haar berichten aan de groep liet zien. Wij hebben zo’n idee dat er wel meer in de WhatsAppjes staan dan de screenshots laten zien.  Na de uitzending kreeg ze ontzettend veel reacties op Twitter. Kijkers vinden dat Evelien door de mand is gevallen en laten dit ook duidelijk weten.

Op haar Instagram-story plaatste na de uitzending het volgende: Wat weet iedereen het toch allemaal weer goed. Echt een talent hoor dat sommige mensen op basis van een paar minuten beeld het volledige verhaal (denken te) weten. Bedankt voor alle lieve adviezen! Ik zal zeker overwegen om mezelf hierna te laten opnemen in een psychiatrisch ziekenhuis”, Wij zijn benieuwd naar de eerstvolgende aflevering van Married at First Sight.

Jij wilt ons natuurlijk ook volgen op Instagram 💖

Blijf op de hoogte van alle nieuwtjes, de allerleukste winacties en een zee aan inspiratie!