Beauty

Ik krijg altijd complimenten wanneer ik deze wimperverlengde mascara van 4 euro gebruik

mascara-essence-lash-princess-3-euro
Foto: Freepik

Als vrouw zijnde weten we dat een goede mascara vinden nog een hele klus kan zijn. Een klein likje mascara kan al wonderen doen als je maar een paar uurtjes hebt geslapen. Je ziet er gelijk frisser uit en dat is toch wel zo fijn. Maar de perfecte mascara vinden met een goede prijs\kwaliteit verhouding is vaak nog een hele uitdaging. Gelukkig hebben een paar fantastische beauty influencers hun geheim gedeeld om een goede mascara te vinden voor een prikkie. Deze wil je hebben!

Gewoon te koop bij jouw Kruidvat

Steeds vaker delen influencers hun beauty-secrets. En daar zijn wij erg blij mee. Eerder schreven we al over een Zeeman parfum die exact lijkt op de peperdure Thierry Mugler variant. Dit soort dupes gaan vandaag de dag viraler dan ooit. Nu hebben we weer zo’n parel gevonden voor maar slechts 4 euro. Dit is echt een koopje, aangezien aan goede mascara’s vaak toch wel een prijskaartje hangt. En dat is net jammer als je, je laatste likje hebt opgebracht.

Het liefst willen we natuurlijk allemaal die lange droom wimpers en daarvoor proberen we verschillende beautyproducten en tips voor uit. Vaak werken die tips voor geen meter en geven de producten niet het gewenste resultaat. Dan ben je toch weer centjes kwijt voor een flut aankoop! Maar gelukkig is hier de oplossing: de mascara die de wimpers van je dromen geeft! En hiervoor hoef je helemaal niet ver te reizen, want hij ligt gewoon in de schappen bij het Kruidvat. Hoe fijn is dat!

mascara-3-euro

Mascara kopen voor een prikkie

Voor dit beauty product hoef je dus niet te wachten op een sale, kortingsweek of uitverkoop. Want met de prijs van maar liefst 4 euro lijkt het alsof deze topper altijd in de sale is. Wel is dit beauty product razend populair nadat deze viraal is gegaan op Tiktok. Dus don’t walk, but run! Heb je er namelijk eentje in je bezit? Dan mag je jezelf gelukkig prijzen. Wees bij deze mascara een echte Hollander en pak wat je pakken kan, want voordat je het weet zijn de schappen uitverkocht. 

Essence Lash Princess

Nu ben je vast benieuwd waar wij het steeds over hebben? Het gaat om de Essence Lash Princess False Lash Effect Black Mascara. Het geeft je wimpers lengte en dramatisch veel volume. Bijna iedereen die de mascara gebruikt is helemaal lovend. Zelfs mensen met korte wimpers geven aan dat de mascara de wimpers op spectaculaire wijze verlengt. Het product geeft dus echt het ware valse effect zoals het doet beloven. Wij van de redactie gaan hoe dan ook meteen een voorraad hiervan inslaan.

Jij wilt ons natuurlijk ook volgen op Instagram 💖

Blijf op de hoogte van alle nieuwtjes, de allerleukste winacties en een zee aan inspiratie!