koningin-Máxima- zonder-make-up
Beeld: NOS interview met Máxima
Media & Entertainment

Stralende koningin Máxima (bijna) onherkenbaar zonder make-up

Onze drukke koningin Máxima is net terug van Zweden als ze het vliegtuig alweer instapt voor een werkbezoek aan Tanzania. Normaal gesproken kunnen we haar bewonderen in een designerjurk en zit er een make-upje op haar gezicht. Nu kiest ze ervoor om te gaan voor natuurlijkere look. De vorstin is bijna onherkenbaar, maar blijft ontzettend prachtig.

Máxima met een natural look

Met een bril, zonder make-up, opgestoken haren en met sokken in haar schoenen stapt Máxima maandag het vliegtuig uit in Kilimanjaro, Tanzania. Uiteraard helemaal anders dan we van haar gewend zijn, maar dat bewijst maar weer dat ze ook gewoon een mens van vlees en bloed is. Want soms kan het toch zo fijn zijn om je gezicht van alles te laten rusten en je voeten ook een plezier te doen in heerlijke ‘comfy shoes’.

Volgens RTL Boulevard is onze koningin tot en met woensdag 19 oktober in het Afrikaanse land in haar VN-rol als speciale pleitbezorger van de secretaris-generaal voor inclusieve financiering voor ontwikkeling.

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door LINDA. (@linda)

Compressie sokken lekker aangelaten

Toen Máxima op het vliegveld aankwam, werd ze verrast met een traditionele dans. Daar genoot ze volop van. Het prachtige zwarte en chique setje dat ze draagt is van het Franse modehuis Chloé. Modejournalist Josine Droogendijk laat aan nieuwssite AD dat ze dit pak wel vaker draagt als ze op reis is voor de VN. De koningin had haar compressiesokken nog aan toen ze uit het vliegveld stapte.

Deze sokken zijn bedoeld voor opgezwollen voeten en enkels en kunnen ‘reizigerstrombose’ voorkomen. Wij vinden het ontzettend stoer dat Máxima ze gewoon heeft aangelaten. Het hoeft natuurlijk niet altijd op en top perfect met hoge hakken en opgestoken haren. Droogendijk denkt dat dat Máxima bewust voor een ‘natural look’ heeft gekozen. ”Ze probeert haar koninklijke functie altijd heel goed te scheiden van haar baan bij de VN”, aldus de modejournaliste aan het AD.

Jij wilt ons natuurlijk ook volgen op Instagram 💖

Blijf op de hoogte van alle nieuwtjes, de allerleukste winacties en een zee aan inspiratie!