mcdonalds-bestelpaal-aliexpress
Food & Drinks

AliExpress verkoopt nu een McDonalds bestelpaal voor in huis

Heb jij in je goede voornemens staan dat je dit jaar écht gezonder gaat eten? Lees dan niet verder. Wij vonden namelijk de beste McDonalds uitvinding sinds het frietbakje voor in de auto. Dat je op AliExpress de raarste dingen koopt weten we inmiddels, maar deze vondst is alsnog bizar: de website verkoopt nu namelijk ook een heuse McDonalds bestelpaal voor thuis.

Bestelpaal McDonalds voor thuis

Je kent het gevoel vast wel: als je in de McDonalds voor een de bestelpaal staat, voel je je toch weer even een kind in de snoepwinkel. De enorme keuze aan eten maakt het verleidelijk om niet ter plekke je eigen mukbang te gaan houden. Hoe fantastisch is het dan om dit gevoel elke dag gewoon in je huiskamer te beleven?

AliExpress heeft niet de allerbeste reputatie als het gaat om de kwaliteit van de producten die ze verkopen. Maar deze bestelpaal lijkt te doen wat het belooft. De paal komt zelfs inclusief een bonnensysteem en pinautomaat, zodat je je favo Big Mac Extra Large menu meteen kan afrekenen. Er zit wel een stevig prijskaartje aan vast: zo kost de paal zelf rond de €1200, maar zijn de verzendkosten een gigantische €3400.

mcdonalds-bestelpaal-aliexpress

Computerscherm voor al je fast-food

De bestelpaal riep bij ons wel wat vragen op. Leuk dat je kan bestellen en betalen, maar naar welke McDonalds gaat je bestelling dan? Een rondje Google gaf ons het verlossende antwoord: de machine werkt op basis van diverse apps die je op het apparaat kan downloaden. Zo download je bijvoorbeeld gewoon de Mac of Thuisbezorgd app en bestel je zo al je favoriete fast food met een paar swipes.

De bestelpaal is met name bedoeld voor ondernemers. Dat is ook wel aan het prijskaartje af te zien. Misschien maar goed ook, want anders zouden we binnen no-time onze eigen Supersize Me docu kunnen maken. Onze afvaltip voor komend jaar: neem een extra lange wandeling naar je Maccie. Kun je de bestelpaal in real life aanschouwen én je komt aan je tienduizend stapjes per dag.

mcdonalds-bestelpaal-aliexpress

Jij wilt ons natuurlijk ook volgen op Instagram 💖

Blijf op de hoogte van alle nieuwtjes, de allerleukste winacties en een zee aan inspiratie!