Food & Drinks

Big Macs op je trouwerij: McDonald’s stunt met speciaal bruiloft menu

mcdonalds-bruiloft-menu
Foto: Freepik

Ben jij binnenkort de gelukkige die in het huwelijksbootje mag stappen? Dan is je rekening vast en zeker al geplunderd met de kosten van het feestje, bruidstaart en het diner. En natuurlijk komt daar nog veel meer bij kijken. Toch kan je het allemaal zo luxe maken als je zelf wil. Het is misschien niet het eerste waar je aan denkt, maar Big Macs op je bruiloft klinkt eigenlijk niet eens zo verkeerd. Bij de McDonald’s in Jakarta kan dit allemaal geregeld worden! 

Bruiloft pakket met burgers en chicken nuggets van McDonald’s

Wilde je altijd al eens trouwen in het buitenland en ben je regelmatig te vinden bij de ‘gele M’? Dan zou Jakarta (Indonesië) zomaar eens dé uitkomst voor jou kunnen zijn. Dit fastfoodrestaurant heeft een bruiloft pakket ter waarde van 185 pond, meldt the Sun. Dat is omgerekend zo’n 216 euro. Jouw bruiloftsgasten kunnen dan kiezen uit 100 cheeseburgers en 100 McNuggets dozen of deze hoeveelheid kipvingers of kipburgers. Je moet dus minstens 200 snackjes bestellen om voor deze deal in aanmerking te komen.

Qua kosten valt het natuurlijk ontzettend mee als je ervanuit gaat dat je normaal gesproken een paar honderd euro uitgeeft aan het diner of buffet. Kan je weer meer geld besteden aan de perfecte trouwring. En misschien zijn jouw gasten wel stiekem meer tevreden met een lekkere cheeseburger dan een stukje zalm of kip.

McDonald's-trouwen-bruiloft

McDonalds in Indonesië heeft de beste ideeën

De slogan van de fastfoodketen is: ‘Maak huwelijks momenten onvergetelijk’. Wij weten wel zeker dat dit het geval zal zijn als je de bruiloftsgasten laat genieten van een sappige cheeseburger of kipnuggets. Wist je trouwens dat de McDonald’s een eigen sieradenlijn heeft? Een cheeseburger ring of patatjes oorbellen zouden natuurlijk niet misstaan op jouw fastfood bruiloft.

Als deze ’test’ succesvol verloopt, zal het trouwpakket ook in andere landen beschikbaar worden gesteld . Wij hopen dus stiekem ook in ons kikkerlandje. Helaas lopen wij namelijk altijd die toffe McDonald’s concepten mis. Zo werden wij stiekem jaloers op de echte McBaguette van Emily in Paris, die in Parijs word verkocht, en de nostalgische Happy Meal voor volwassen uit Amerika.

Maccie wedding in Hongkong

Met het bruiloft pakket zit je overigens niet tijdens de trouwerij in het fastfoodrestaurant te eten, maar het is echt bedoeld als catering. Tegen een meerprijs kunnen er ook eetkraampjes worden verzorgd. Is jouw fastfood hartje zo groot dat je het liefst toch in een McDonald’s wil trouwen? Dan moet je het vliegtuig nemen naar Hong Kong. Daar kun je onder het genot van een burgertje elkaar het ja-woord geven.

Neem je het ‘Happiness Party’ pakket, dan wordt er helemaal een feest van gemaakt met uitnodigingen, ballonnen en een appel(bruiloft)taart van omgerekend 350 euro. De service wordt al in vijftien vestigingen aangeboden en is dus een ware hit in Hongkong.

Jij wilt ons natuurlijk ook volgen op Instagram 💖

Blijf op de hoogte van alle nieuwtjes, de allerleukste winacties en een zee aan inspiratie!