happy meal volwassenen McDonald's
Food & Drinks

McDonald’s komt met nostalgische Happy Meal voor volwassenen

Is jouw guilty pleasure stiekem ook een Happy Meal bij de MacDonald’s, maar durf je deze uit schaamte nooit te bestellen? Zo ja, dan hebben we goed nieuws voor jou: McDonald’s komt namelijk met Happy Meals voor volwassenen. Nu kunnen we ongegeneerd schransen van dat gezellige rood met gele boxje. Hoeven we ook niet meer bang te zijn dat een paar koters aan een tafeltje verderop ons raar aankijken. 

McDonald’s brengt Happy Meals voor volwassenen uit

Wij kunnen niet onder stoelen of banken schuiven dat we groot fan zijn van de big yellow ‘M’. Zo waren wij al razend enthousiast toen de McDonald’s een eigen sieradenlijn uitbracht. Hoe cool is het om een zak frietjes om je nek te hebben hangen? Het nieuws van vandaag maakten ons nog een tikkeltje blijer: een Happy Meal voor volwassenen. Net zoals de kinderuitvoering krijg je ook bij deze adult variant een speeltje erbij. Alleen dat al maakt het Mac-avontuur weer net zo spannend als vroeger.

Er is helaas alleen één kleine kanttekening: de volwassen Happy Meal is (voorlopig?) alleen in Amerika te krijgen. We zouden jullie bijna willen oproepen om  een brief te schrijven naar het hoofdkantoor van Nederland, want wij MOETEN dit hier ook gewoon hebben. Achja, misschien toch maar een retourtje Amerika boeken als je nog geen vakantieplannen hebt. Laat je ons dan even weten hoe hij smaakte?

burger-happy-meal-volwassenen

Wat zit er in de Happy Meal box?

Nieuwssite CNN meldde dat de volwassen Happy Meal een samenwerking is met streetwearmerk Cactus Plant Flea Market. Nu ben je natuurlijk benieuwd wat erin precies inzit? Je kunt kiezen tussen een Big Mac of tien McNuggets, samen met een grote friet en een drankje naar keuze. Gelukkig zijn het dus wel grotere porties dan de kindervariant, anders zijn we bang dat we er 2 moeten nemen. Wat eigenlijk ook niet heel erg is.

De box lijkt overigens niet precies op hoe je die normaal gesproken gewend bent. Hij is speciaal ontworpen voor deze Adult variant en roept dan ook zeker herinneringen van vroeger op. Ook de speeltjes zijn opnieuw ontworpen, maar niet helemaal onherkenbaar. Het zijn namelijk de versies van McDonald’s beroemde mascottes, waaronder Hamburglar, Birdie en Grimace. Daarbij zit ook nog een nieuwe mascotte in, genaamd cactus buddy.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door McDonald’s (@mcdonalds)

volwassen-happy-meal-McDonald's-speeltje

Jij wilt ons natuurlijk ook volgen op Instagram 💖

Blijf op de hoogte van alle nieuwtjes, de allerleukste winacties en een zee aan inspiratie!