mcdonalds-parmezaanse-kaas-snack
Bron: McDonalds Italy
Food & Drinks

Deze McDonalds heeft blok parmezaanse kaas voor €1

Niet gezond, maar oh zo lekker: de McDonald’s blijft altijd een van onze favoriete guilty pleasures. Op vakantie is het een leuk uitje om even langs de Maccie te lopen, want ze verkopen vaak dingen de we in Nederland niet hebben.  Bij de McDonalds in Frankrijk haal je bijvoorbeeld de beroemde McBaguette uit in Emily in Paris. Ook de Maccie in Italië verkoopt een bijzondere snack die wij ook wel in Nederland zouden willen: je haalt er namelijk een massief blok parmezaanse kaas als snack. Buon appetito!

Blok parmezaanse kaas voor eurotje

Het blok parmezaanse kaas is bij de Italiaanse fastfoodketen te koop als een losse extra snack, en kost maar een verbazingwekkende 1 euro. Op TikTok werd de lekkere snack al snel een hit: een filmpje van TikTokker @ _amberjs waarin ze het blok kaas bestelde kreeg 3 miljoen views.

Het blok lijkt dan misschien niet heel groot, maar als je bedenkt dat het echte parmezaanse kaas is, dan is het best een flinke snack. De Italiaanse Mcdonalds zelf zegt dat de snack bedoeld is om zo ‘uit het vuistje’ op te eten of als extra toevoeging aan je salade of Happy meal.

@user23812689 Parmesan cheese snack in Italian McDonald’s #mcdonalds #parmesan #italy #rome ♬ original sound – User23

Italiaanse klassiekers op McDonalds menu

Het blok parmezaanse kaas is niet de enige traditionele kaas op het menu van de Italiaanse McDonalds. Zo koop je in de Italiaanse Mac onder andere snacks met lokale kazen als mozzarella, provolone, Steccata di Morolo caciotta, Siciliaanse pecorino en Asiago. Ook koop je er ‘mini calzones’ gevuld met tomatensaus en mozzarella. Daar steekt ons Hollandse McKroket toch een beetje karig bij af.

Kaas op het menu of niet, wij blijven altijd fan van de rood met gele fastfood keten. Krijg jij ook maar geen genoeg van de Maccie? Vraag dan voor je verjaardag deze McDonalds bestelpaal voor in huis cadeau. Of shop deze McDonalds friethouder om ook onderweg van je favoriete frietjes te genieten. Vergeet niet om ook een beetje te bewegen tussen al dat gesnack door. De McDonalds in China bedacht hier een goede truc voor door hometrainers in de Mac zelf te plaatsen.

mcdonalds-parmezaanse-kaas-snack-calzone

Jij wilt ons natuurlijk ook volgen op Instagram 💖

Blijf op de hoogte van alle nieuwtjes, de allerleukste winacties en een zee aan inspiratie!