meilandjes-riante-villa-miljoen
Living

De Meilandjes wonen in deze riante villa van 1,7 miljoen

Wat is het toch heerlijk om even te gluren bij BN’ers. Zo namen we al eerder een kijkje in het prachtige huis van Rachel Hazes en het mooie interieur van Janice Blok. Dit keer kijken we binnen bij de riante villa van de familie Meiland. We kennen de ‘Meilandjes’ allemaal van hun realityserie Chateau Meiland, waarin de familie naar Frankrijk emigreert om daar een Bed and Breakfast in een heus kasteel te beginnen. Inmiddels woont de familie weer in Nederland en kochten ze onlangs een riante villa in Noordwijk voor €1,7 miljoen.

Landhuis Duinwijk in Noordwijk

De Meilandjes hebben een roerige tijd achter de rug. In 2021 vonden ze een koper voor het kasteel in Frankrijk, dat al zo’n anderhalf jaar te koop stond. In hetzelfde jaar verkochten ze een andere villa in Noordwijk, waar ze zelf nog maar net waren ingetrokken. De reden voor de snelle verkoop was de vele pottenkijkers die ongevraagd bij het huis langskwamen.

De nieuwe villa in Noordwijk biedt de Meilandjes een stuk meer privacy. het landhuis staat op een perceel van maar liefst 2.108 m2 en grenst aan een bos, waardoor ze familie kan genieten van de nodige privacy. De villa bestaat uit 8 kamers, waaronder 5 slaapkamers, 3 badkamers en 2 toiletten. Naast de met riet gedekte villa staat een groot tuinhuis en een dierenverblijf. Goed nieuws voor dierenliefhebster Erica, die dol is op haar huisdieren.

familie-meiland-villa-tuinhuis

familie-meiland-villa-woonkamer

Bonje met de buren

Hoewel de familie met huis speciaal kocht voor de privacy, lijkt dat nog niet altijd helemaal goed te gaan. Zo vertelde Erica in een uitzending van Jinek dat de buren haar al voordat ze verhuisd waren een brief hadden gestuurd. Hierin klaagden ze dat er nu al mensen door hun tuinen liepen op zoek naar de familie Meiland. Wij hopen voor de familie dat deze nieuwsgierige aagjes voortaan gewoon een celebrity tour boeken in plaats van inbreken in andermans achtertuin.

Met deze villa lijkt de familie Meiland eindelijk een fijne plek voor zichzelf te hebben gevonden. Al zouden wij het helemaal niet erg vinden als ze nog een keer besluiten om een nieuwe Bed and Breakfast te beginnen in een warm land. Toch lijken ze voorlopig tevreden in hun prachtige nieuwe villa. In het fragment hieronder zie je de nieuwe villa van Erica en Martien toen ze het net hadden gekocht.

Jij wilt ons natuurlijk ook volgen op Instagram 💖

Blijf op de hoogte van alle nieuwtjes, de allerleukste winacties en een zee aan inspiratie!