Media & Entertainment

Zo ziet het meisje van Danoontje Power er 20 jaar later uit!

meisje danoontje power

Iedereen kent nog wel de slogan Danoontje Powerrrrrrrrrrr. Inmiddels is het al zo’n 20 jaar geleden dat de geweldige reclame is opgenomen. Toch staat hij nog goed op onze netvlies. Wij van Womanly waren benieuwd hoe het blonde meisje met de bril van Danoontje Power er nu uitziet en zochten het voor je uit. 

Danoontje Power door Feline Pothuizen

Het schattige meisje van Danoontje Power is niemand minder dan Feline Pothuizen. Zij was met haar 4-jarige leeftijd hét gezicht van Danoontje en liet met haar spierballen zien dat ze alles aankon. Drie kratjes opheffen en haar vader op de schouder tillen; niets was deze kinderster te gek.

Kan je de reclame toch niet zo heel goed meer voor je halen? Bekijk dan het YouTube filmpje hieronder. Dan weet je meteen weer waarover we het hebben.

Interview met Lindanieuws

Feline heeft eerder in een interview met Linda gezegd dat ze vaak herkend wordt op straat en ze meerdere keren de kreeg of zij hét meisje van de reclame is. Na zo’n lange tijd speelt het dus nog steeds.

Benieuwd hoe ze in de reclame terecht is gekomen? Feline’s moeder had haar als grap opgegeven en natuurlijk nooit verwacht dat haar dochter zo bekend zou worden. We hebben nog een andere commercials voor je hieronder gezet om nog verder je geheugen op te krikken. Wat waren de reclames toch leuk!

Hoe is het nu met Feline?

Inmiddels is de 25-jarige Feline nog steeds een powervrouw en is ze na al die jaren niet weg te slaan uit de entertainment wereld. Ze is namelijk al een aantal jaren cameravrouw. Daarvoor heeft ze de opleiding ‘audiovisueel specialist’ gedaan. De kinderster woont nu in Hilversum en is al ruim 4 jaar gelukkig met haar vriend Michiel.

Benieuwd hoe Feline er nu na al die jaren uitziet? Wij hebben een paar foto’s op een rijtje voor je gezet. We moeten eerlijk zeggen dat je haar kindergezichtje er toch nog wel in ziet. Zo is het mooiste meisje ter wereld ook nog zeer herkenbaar.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Feline Pothuizen (@xfeelientje)

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Feline Pothuizen (@xfeelientje)

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Feline Pothuizen (@xfeelientje)