mermade-hair-stylingtools-khloe-Kardasian
Beauty

De beste Mermade Hair stylingtools volgens Khloé Kardashian

Het liefst gaan we door het leven met een volle haardos. Helaas zijn we daar niet allemaal mee gezegend. Vooral als je fijn en dun haar hebt, is het soms lastig om een blijvende volume boost te creëren. Met de opvallende roze haartools van Mermade Hair wordt dit allemaal een makkie. Barbie zal er jaloers op zijn. Binnen een mum van tijd heb je prachtige krullen of natuurlijk golvend haar. Womanly testte de interchangeable Blowdry van Mermade Hair. 

Mermade Hair is dé Instagram sensatie

Een Australisch merk, met een vrouwelijke oprichter. Dat een vrouwbrein deze fantastische haartools heeft bedacht, zal je vast niet verbazen met al die mierzoete roze kleuren. Wij houden ervan!

Tara Simich lanceerde in 2019 het merk en introduceerde eerst de iconische Mermade Hair waver. Dit is een tool die de oplossing biedt voor het creëren van instant golvend haar (beachy waves). De Kleine Zeemeermin zou het niet misstaan. De zoekterm ‘hair waver’ is wereldwijd met 6700% gegroeid sinds de datum van lancering.

mermade-hair-waves

Celebs zijn fan van de roze haartools

Celebs, influencers en consumenten zijn trouwe fans van Mermade Hair die bijna zo’n 365 duizend volgers heeft op Instagram. Mermade wordt dan ook niet voor niets ”de Instagram sensatie” genoemd van de hot tool-industrie. Nadat de Hair waver het internet brak, volgende een collectie aan must-have tools en accessoires.

Van een oldskool healtes curls set, die viral ging op TikTok, tot brushes en glip clips. Al die roze must-haves zijn mega geliefd bij celebs zoals Khloe Kardassian, Rita Ora, Hailey Babier en Kim Kardashian’s hair stylist Chris Appleton.

@mermadehair “If I can do it, you can do it” @Khloé Kardashian @ADELE #khloekardashian #hairstyle #wavyhair #mermaidhair ♬ original sound – Mermade Hair

 

Interchangeable Blow Dry

Womanly was de gelukkige om de verwisselbare blow dry te proberen.
Met één basis en drie koppen kun je het haar drogen, glad maken en stylen. Zo creëer je dus een perfect kapsel. Om de borstel te wisselen, houd je heel simpel de ontgrendelingsknop ingedrukt en plaats je het hulpstuk in het handvat onder een hoek van 45 graden. Draai dan het hulpstuk tegen de klok in totdat je niet meer kunt draaien en het op zijn plaats zit.

Wanneer je de hulpstukken eraf wil halen, let er dan wel op dat ze zijn afgekoeld. Wij waren zelf iets te enthousiast en hadden een ‘auw-tje’ opgelopen. The Mermade Blow Dry Brush is geschikt voor handdoek droog haar , vochtig haar of droog haar. Gebruik hem dus niet op zeiknat haar. Je haar moet ongeveer 75% droog zijn. Begin met het verdelen van het haar in secties van 5 cm met de grip clips. Breng hittebeschermende spray aan op elke sectie. Wij zijn vooral van van de Authentic Beauty Concept lijn.

Gebruik het hulpstuk van 60 mm om te beginnen met de onderste delen. Terwijl je de ovale borstel bij de wortel plaatst, borstel je langzaam weg van de kop. Blijf dit doen om vocht te verwijderen en elk onderste gedeelte te drogen. Wil je meer krullen? Pak dan de 32 mm borstel. Wikkel je haar rond de borstel en trek hem tegelijkertijd beneden, terwijl je ook draait.

Let er alleen wel op dat je jouw haar niet meer dan één keer om de borstel draait. Anders heb je kans dat het haar vast komt te zitten. Wij vonden dit nog een klein puntje om te wennen, omdat je automatisch denkt dat je het erom heen moet wikkelen voor meer krullen. Wil je langer van je kapsel genieten? Gebruik dan wat droogshampoo en föhn de wortels! Meer informatie kan je op de website vinden van Mermade Hair.

mermade-hair

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Womanly (@womanly_nl)

Jij wilt ons natuurlijk ook volgen op Instagram 💖

Blijf op de hoogte van alle nieuwtjes, de allerleukste winacties en een zee aan inspiratie!