michella-kox-louisa-janssen-videoland-serie
Media & Entertainment

Hilarisch duo Michella Kox en Louisa Janssen worden nieuwe Geer & Goor

Vind jij het ook zo jammer dat Echte Meisjes in de Jungle al een tijdje is afgelopen? Gooi die zakdoekjes nu maar weg, want wij hebben groot nieuws voor jou: de twee ex-deelnemers Michella Kox en Louisa Janssen gaan samen een reality serie maken op Videoland. De opnames van het programma  ‘Michella en Louisa werken mee’ gaat bijna van start en wij kunnen niet wachten.

Michella Kox en Louisa Janssen komen in actie

Terwijl Jungle-meisje Annebel Visscher haar eigen booty programma lanceerde en Gaby Blaaser met een dikke buik rondloopt, hoorden we eigenlijk weinig van het spraakmakende duo. Je kan veel zeggen, maar Michella Kox en Louisa Janssen maakten toch wel het programma. Op verzoek van veel mensen krijgen ze nu een eigen serie op Videoland. Dat heeft RTL gisteren bekend gemaakt. De twee BN-ers proberen in de serie verschillende beroepen uit.

Doet ons meteen denken aan de vrouwelijke versie van Geer en Goor. Of naja, eigenlijk hadden die natuurlijk al een vrouwelijke touch. Afijn, de twee willen mensen met personeelstekorten te hulp schieten. Zie jij ze al staan voor de klas of achter de bar een biertje tappen? Als je zelf een bedrijf runt, kan je het duo zelfs inhuren om mee te helpen. Of ze ook daadwerkelijk geschikt zijn, dat gaan we snel ontdekken. Ook tips of ideetjes van beroepen zijn welkom in de comments in onderstaande insta post.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Videoland (@videolandonline)

Michella en Louisa Werken Mee op Videoland

Het programma wordt geproduceerd door Warner Bros. International Television Production Nederland. Het is helaas nog niet bekend wanneer ‘Michella en Louis Werken Mee’ op Videoland te zien is. Wij zijn er in ieder geval (bijna) klaar voor. Eerst nog even de finale van de Bachelorette kijken en dan mag het hopelijk niet meer al te lang meer duren.

michella-kox-louisa-janssen-serie

Jij wilt ons natuurlijk ook volgen op Instagram 💖

Blijf op de hoogte van alle nieuwtjes, de allerleukste winacties en een zee aan inspiratie!