mifas-studio-jlo-look-a-like-mooiste-make-up-looks
Media & Entertainment

Mifa’s studio (JLO look-a-like) creëert de mooiste make-up looks

Dacht jij dat je Jennifer Lopez alleen in Hollywood tegen het lijf kan lopen? Dan heb je het flink mis. Nederland heeft namelijk onze eigen Mifa, die verdomd veel op de latina zangeres lijkt. Deze brunette verzorgt de make-up van mega veel bekende Nederlander. Ze maakt de sterren nog mooier dan ze al waren met stunning make-up looks. Nog nooit gehoord van Mifa’s studio? Lees snel verder.

Mifa’s studio laat de schoonheid in jezelf zien

Mifa staat voor schoonheid, klasse, glamour en stijl. De brunette voert haar passie als visagiste samen met haar teams dagelijks uit op onbekend en bekend Nederland. Van die laatst categorie heeft ze flink wat namen in haar klantenbestand. Denk bijvoorbeeld aan de meiden van Real Housewives of Amsterdam. Leuk weetje: Kimmylien is haar schoonzusje.

Daarnaast doet ze ook de make-up van onder andere Kim Feenstra, Janice Blok (Echte meisjes uit de Jungle) en Patty Brard. Heb je een evenement, fotoshoot, videoclip of ga je gezellig een avondje uit? Mifa regelt de allermooiste make-up en hairstyling voor jou, zodat je eruit ziet om door een ringetje te halen. Wil je thuis ook zo’n mooie look creëren? Bij Mifa’s studio kun je ook workshops boeken. Hier leer je alle make-up technieken en fijne kneepjes van het vak.

Looks like Jenny from the block

Mifa krijgt het ontzettend vaak te horen: ‘wat lijk jij veel op JLO’.  Ze heeft zelfs verzoekjes gehad om een ‘JLO look’ te creëren. Daar hoeft ze niet veel voor te doen als je het aan ons vraagt, maar op de onderstaande video is ze helemaal onafscheidelijk met de zangers.

Wij zijn in ieder geval fan van haar van haar prachtige make-up looks en kunnen ontzettend genieten van alle video’s. Wil je meer weten over de workshops of de make-up treatment. Kijk dan op mifasstudio.com 

@mifarosa Got this request so many times!! Finally after yearsss.. Here my @jlo inspired look!! #mifasstudio ♬ I’m Into You – Album Version – Jennifer Lopez

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Mifa’s studio✨ (@mifasstudio)

Jij wilt ons natuurlijk ook volgen op Instagram 💖

Blijf op de hoogte van alle nieuwtjes, de allerleukste winacties en een zee aan inspiratie!