Media & Entertainment

Miljuschka vraagt aandacht voor epilepsie dochter met bakboek

miljuschka-epilepsie-dochter-bakboek

Er zijn twee dingen op de redactie waar wij spontaan hartjes ogen van krijgen: fijne beautyproducten en goed eten. Voor dat laatste ben je bij Miljuschka Witzenhausen altijd aan het juiste adres. Zo hebben we al eerder de geweldige oliebollen van Miljuschka gedeeld. Om te smullen! Toch is het leven van deze brunette niet altijd één groot feest. Haar dochter Felina heeft namelijk een ernstige vorm van epilepsie. Vandaag deelde de tv-chef een heftig bericht op haar Instagram.

Miljuschka bundelt haar krachten samen met dochter Felina

De bekende moeder begon haar post met: ”Epilepsie verstoort ons leven al 7 jaar. Ik kan het me als de dag van gisteren herinneren dat ik mijn 3-jarige meisje in mijn handen had en dood angsten voelde. Voor het eerst zag ik een epileptische aanval”. Ook laat ze weten dat ze niet makkelijk kan slapen ervan.

”Slapeloze nachten, want een onopgemerkte aanval kan dodelijk zijn. De weerslag op het dagelijkse leven is aan het begin nog niet te overzien. Elke dag loop je dan ook tegen nieuwe uitdagingen aan. Dingen alleen doen die heel normaal zijn voor kinderen zijn geen optie. Alleen fietsen, zwemmen of buitenspelen zonder toezicht kan echt niet, want ook daar ligt een aanval op de loer. Iedere fase van haar opgroeien brengt een nieuwe uitdaging met zich mee”.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Miljuschka (@miljuschka)

Kinderbakboek van Miljuschka en Felina

Als Ambassadeur voor ElipsieNL maakte Felina en Miljuscka een bakboek waarvan de volledige opbrengst naar het goede doel gaat. Wist je dat je trouwens als lezeres van het Miljuscka Magazine ook een steentje bijdraagt? Een deel van de verkoopt gaat namelijk ook naar EpilsepieNL.

Het kinderbakboek bevat 25 heerlijk recepten. Deze hebben moeder en dochter samen al vaak gemaakt en blijven lekker. Ze variëren van zoet tot hartig en worden ondersteund met mooie illustraties. Stap voor stap word je alles uitgelegd. Super leuk en je steunt dus ook nog een keer een goed doel. Je kunt het boek hier bestellen voor 23.95 euro. Alvast veel bakplezier!

kookboek-kinderbakboek-miljuschka-felina

Jij wilt ons natuurlijk ook volgen op Instagram 💖

Blijf op de hoogte van alle nieuwtjes, de allerleukste winacties en een zee aan inspiratie!