Living

Binnenkijken in de schitterende woning van Miljusckha Witzenhausen

miljuschka-witzenhausen-woning

Zeg je lekker eten, dan zeg je Miljuschka Witzenhausen. Deze tv-kok kan van het simpelste een mega lekker maaltje maken. We kunnen haar regelmatig spotten als all round food expert bij RTL Boulevard en daarnaast deelt ze de lekkerste recepten op 24Kitchen. Miljuschka heeft het niet alleen mega goed voor elkaar in de keuken, maar ook de rest van haar prachtige woonboerderij mag er zijn. Wij namen een kijken in de schitterende woning. 

Droomboerderij van Miljuschka Witzenhausen

Wij houden ervan: binnen gluren bij bekende Nederlands. Zo zagen we al eerdere schitterende villa’s voorbij komen van onder andere Romee Strijd en Patty Brard. Ook zijn er heel wat bekende Nederlanders die wat meer de rust opzoeken en hun woning om hebben getoverd tot droomboerderij. Denk bijvoorbeeld aan Katja Schuurman die haar stekje heeft gevonden in het mini dorpje Uitdam of Fajah Lourens die op een prachtige woonboerderij woont.

Ook Miljuschka Withauzen trekt deze trend door. Zo’n 3 jaar geleden kocht de tv-kok samen met Philip hun droomhuis: een oude kaasboerderij. Ze konden er niet meteen intrekken want er moest nog ontzettend veel aan gebeuren. Op haar eigen website miljuschka.nl geeft de BN-er een home-tour. Deze mag er zeker wezen. De hal is afgewerkt met een prachtige houten visgraat vloer. Ons valt ook vooral de mooie houten balken meteen op. Dat maakt het huis helemaal af. Deze houten pilaren stonden er al toen er nog koeien in zaten.

miljuschka-witzenhausen-woning
Foto: Instagram @miljuschka

Interieur van Miljuschka Witzenhausen

”Van een flatje op drie hoog verhuizen naar een compleet landgoed is niet niks”, zijn de woorden van Miljuschka. De verbouwing liep negen maanden vertraging op, maar het resultaat mag er zeker zijn. De boerderij heeft een oppervlakte van maar liefst 680 vierkante meter. Daar ben je dus wel even mee bezig. Natuurlijk zij we ook benieuwd naar de keuken van Miljuschka Wirtzenhausen: dé plek waar alles gebeurd. Wist je dat hier zelf programma’s worden opgenomen?

Het is een zeer ruime keuken met donkere elementen. Strak, maar ook chique kunnen we deze omschrijven. De slaapkamer mag ook niet onbesproken blijven. Met een eivormig bad in deze ruimte lijkt het net een hotelkamer. Ook hierin komen weer de houten balk terug. Wij zijn groot fan van het fantastische interieur van Miljuschka Witzenhausen. Ben jij dat nou ook maar zoek je meer naar de betaalbare varianten? Neem dan eens een kijkje bij deze interieur dupes. Wie weet zie je daar wat pareltjes tussen.

keuken-miljuschka-witzenhausenkeukenblad-miljuschka-witzenhausenwoonkamer-miljuschka-witzenhausen]slaapkamer-miljuschka-witzenhausen

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Miljuschka (@miljuschka)

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Miljuschka (@miljuschka)