Living

Model Vivian Hoorn woont in dit prachtige droomhuis op Ibiza

model-vivian-hoorn-huis-ibiza

Als er één model is waar wij fan van zijn, dan is het wel Vivian Hoorn. Een rolmodel als je het aan ons vraagt. Met haar maatje 40 showt ze haar rondingen vol trots! De blondine strijdt voor te dunne modellen op de catwalk en sprak hierover deze maand in het programma Jinek. De influencer ziet er niet alleen prachtig uit, maar ook haar huis in Ibiza is om door een ringetje te halen. Zwijmel je met ons mee?

Vivian Hoorn woont heerlijk in Ibiza

Bekende Nederlanders wonen vaak in de meest prachtige villa’s. Zo konden we eerder al de schitterende woning van Patty Brard met zwembad en de droomvilla van Romee Strijd in het zuiden van het land bewonderen. Bij die laatste zouden we het ook geloven als je ons wijs maakte dat het in Ibiza was. Toch staat dat huis gewoon in ons kleine kikkerlandje. Wie wel in Ibiza woont is model en influencer Vivian Hoorn.

Naast haar huis in Nederland woont de blondine samen met haar vriend Rien en huisdieren op dit prachtige eiland. Ze heeft haar interieur in Ibiza ingericht in samenwerking met het Westwing en goede vriendin en interieurstylist Noelle Baartmans. Aan Grazia vertelt ze dat alle potten in hun huis van het eiland komen. En dat zijn er nogal wat! Zo krijg je toch een beetje hét Ibiza gevoel in de woning.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door VH. (@vivianhoorn)

Ingericht met zachte kleuren

Dit interieur is flink Instagrammable. Ook jouw Pinterest wordt hier mega gelukkig van. De stijl van Vivian Hoorn kunnen we beschrijven als Chique en klassiek. Je vindt er vooral zachte zand kleuren met veel natuurlijke materialen in terug. Het interieur kan zo in een boekje. Maar dat is ook niet zo vreemd als je weet dat ze zelf (naast model en influencer) een fotografe is. In het huis zijn zelfs een paar van haar werken terug te vinden.

Wij zijn het meest jaloers op het prachtige terras buiten. Dit heeft een typische Ibiza-sfeer met lichte meubels en veel keramiek. En echt paradijsje waar je heerlijk in je badpak of bikini kan flaneren. Je hebt eigenlijk geen andere vakantiebestemming meer nodig als je dit terras in je bezit hebt.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door VH. (@vivianhoorn)

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door VH. (@vivianhoorn)

Jij wilt ons natuurlijk ook volgen op Instagram 💖

Blijf op de hoogte van alle nieuwtjes, de allerleukste winacties en een zee aan inspiratie!