Style

Koude dagen modetrend: Uggs dupe van de H&M

modetrend-uggs-dupe-hm
Foto: Womanly

Het was dé trend van vorig jaar herfst en winter: Uggs. Je houdt ervan of je vindt het verschrikkelijk, maar warm zijn ze wel. Naast dat ze een warm badje zijn voor je voeten zijn ze ook nogal prijzig. Dat is nou net jammer wanneer je voeten er afvriezen tijdens de koude dagen. Maar geen zorgen wij hebben een goedkope variant gevonden voor de Uggs. Aangezien deze modetrend aanhoudt kunnen wij niet wachten om in deze schoenen te lopen. 

Uggs dupe bij H&M de ideale vervanger

De H&M heeft vaker goede varianten op duurdere merken. Zoals bijvoorbeeld dit betaalbare Hermès servies. Maar steeds vaker hebben ze dit ook bij schoenen, tassen en kleding. Zoals deze nieuwe gewatteerde enkellaarzen. Deze zijn perfect voor een herfstige dag of winterse kou. Voor zowel binnen als buiten, de stylingopties zijn eindeloos. Want koude tijden vragen om comfort en comfort betekent sloffen voor de buitenwereld. Vandaar dat ze ook dit najaar weer helemaal trending zijn.

Zoals nu dus de H&M winterboots voor maar 20,99 euro. Dat is ruim 140 euro goedkoper dan de echte Uggs. En de kwaliteit is ook nog eens goed! Met een voering en een binnenzool zorgen de boots ervoor dat je voeten de hele winter lang warm blijven. En de schoen is ook nog eens diervriendelijk, dat kan het merk Uggs niet zeggen. Wat ook wel zo’n fijn idee is, elke keer als je weer in die schoen stapt. Dus ren naar de H&M voordat deze variant Uggs ook al overal uitverkocht zijn.

uggs-dupe

Uggs trend komt altijd terug

Elke zoveel jaar komen de Uggs weer terug, waardoor iedere generatie is opgegroeid met deze schoen. De schoenen komen er ook in allerlei soorten kleuren en maten waardoor er altijd voor ieder wat te kiezen valt. Wat zo fijn is, bij de H&M hebben deze winterboots ook verschillende kleuren: de standaard donkerbeige kleur en in het zwart voor de liefhebber. Ook hebben ze een andere variant nog in een taupe kleur. Dus ook bij de H&M voor ieder wat wils. Voor dat geld kan je zelfs twee verschillende kleuren nemen!

 

@juliaas.interior H&M ugg dupes🤎 #uggdupes #uggseason #uggdupe #uggboots #hmhaul #hm #hmshoes #hmfallhaul #hmfallfashion ♬ family affair – JÆ