Moederdagtip: Bloemen van LEGO die eeuwig mooi blijven!
Shopping

Moederdagtip: Bloemen van LEGO die eeuwig mooi blijven!

Volgende week zetten we onze lieve mams weer een dag lang extra in het zonnetje. Ondanks dat je vroeger niet altijd naar haar luisterde en het advies van je moeder pas na je 26e relevant werd, is een prachtig cadeautje geven altijd weer leuk om te doen. Zij verdient het allerbeste! Met de onderstaande LEGO bloemen sets geef je niet alleen een blijvend presentje, maar creëer je ook nog eens een mooie toevoeging in haar inrichting. 

Bloemen van LEGO die nooit vergaan

Dit jaar kunnen we eigenlijk niet nog eens een keer aankomen met een standaard douchegel setje, kaarsen of bloemen. Vooral die laatste is vaak een last-minute optie. Verse bloemen zijn natuurlijk leuk om te geven voor Moederdag, maar na een paar dagen kunnen deze beauty’s alweer de prullenbak in. Mega zonde, en vooral balen van al die centen die je eraan uit hebt gegeven. Bij deze bloemen van LEGO hoef je het water niet te verversen. Scheelt je moeder weer wat werk en stank als ze een tijdje hebben gestaan.

Daarnaast blijven deze bloemetjes voor eeuwig mooi en heb je er dus levenslang plezier van. Een uniek gebaar dat nooit vergaat! Met deze set creëer je een prachtig display van bloemen. Is jouw moeder ook nog eens oma? Dan is het natuurlijk superleuk om samen met haar kleinkind wat bouwplezier te beleven. We schreven al eerder over het prachtige Disney kasteel van LEGO, maar stiekem laat deze bloemencollectie ons hartje ook wat sneller kloppen.

Moederdagtip Bloemen van LEGO die eeuwig mooi blijven 1

LEGO Bloemenboeket

Speciaal voor bouwers die van bloemen houden, heeft LEGO prachtige displays ontworpen. Dit bloemboeket staat super mooi in een doorzichtige vaas. In de doos vind je 15 stelen met een mix van verschillende bloemen en blaadjes met levendige kleuren. Denk bijvoorbeeld aan roze, leeuwenbekjes, klaprozen, asters en madeliefjes.

Als het af is, geeft dit indrukwekkende boeket een vleugje kleur aan de woonkamer. Mega gezellig staat deze fantastische ‘eyecatcher’. Dankzij de verstelbare stengels kun je het boeket gemakkelijk aanpassen aan verschillende vazen. Alle LEGO stukjes bevatten onderdelen die gemaakt zijn van duurzame materialen. Met 756 stenen is jouw mams wel even zoet. Voor maar 41.99 euro heb je hem morgen al in huis.

Moederdagtip Bloemen van LEGO die eeuwig mooi blijven 2 SHOP NU VOOR 41,99

LEGO Wildboeket

Is je moeder mega creatief? Dan zit ze wel goed met dit wilde bloemen boeket. Met 8 soorten wilde bloemen bouwt ze een prachtige decoratie voor in huis. Hiermee wordt ze een bloemist in de dop, want je mams bepaalt zelf hoe ze de 16 bloemen in de vaas zet. Het LEGO boeket met wilde bloemen zijn geïnspireerd op korenbloemen, lavendel, schijnpapaver, fluitenkruid, ledervarens, gerbera’s, ridderspoor en lupines.

Ideaal voor drukke moeders, want daarna hebben ze geen water meer nodig. Moet ze daarvoor natuurlijk nog wel even tijd vrij maken om die 939 steentjes in elkaar te zetten. Maar dat is natuurlijk ook een stukje ontspanning. Misschien wel gezellig om dit samen met jouw lieve mama te doen.

Moederdagtip Bloemen van LEGO die eeuwig mooi blijven 3 SHOP NU VOOR 43,99

LEGO Bloemstuk (droogbloemen)

Dit bloemstuk is geïnspireerd op de kleuren van de herfst. Kan je jouw moeder beschrijven als een langzame bouwer, maar geniet ze er volop van? Dan is dit LEGO bloemstuk wellicht ideaal voor haar. Eind september, als de herfst begint is het dan waarschijnlijk af en staat dit prachtige bloemstuk super mooi op de tafel. In deze bouwdoos voor volwassenen vind je verschillende mooie bloemen waaronder en gerbera en een roos als middelpunt. Je kunt ze als blikvangers op de tafel neerzetten, maar ook ophangen als wanddecoratie.

Jeuken jouw handen ook om hier iets moois van te bouwen? Het bouwmodel heeft een ontwerp gedeeld waardoor 2 personen er tegelijk aan kunnen bouwen. Plan (een paar) moeder-dochterdagen in om dit klusje te klaren. Met 10314 LEGO stukjes heb je vast wel de tijd om tussendoor nog wat goede gesprekken te voeren als jullie aan het bouwen zijn.

lego-bloemstuk-droogbloemen-moederdag-tip SHOP NU VOOR 39,99

LEGO Orchidee

Deze vrolijke en elegante orchideebloemstuk staat super sfeervol in de woonkamer. Hij is helemaal naar eigen hand in te delen. Plaats de stelen, wortels en bladeren waar je maar wilt. Is je moeder de indeling even zat? Dit bouwproject geef je weer een nieuw look door de stengels te herbouwen. Zo zorg je voor verassende en nieuwe combinaties.

In de doos vind je zelfs stukjes om een blauwe geribbelde vaas te maken. Deze vul je met de bruine LEGO onderdelen: de schorsstukjes waar een echte orchidee in groeit. Zitten de groene vingers niet in de familie? Dat is geen probleem met dit bouwproject. Met 608 stenen is deze set het snelst in elkaar te zetten. Voor ongeduldige moeders dus niet eens zo verkeerd! Al is die ontspanning tijdens het bouwen natuurlijk ook mega fijn.

lego-bloemen-orchidee-moederdagtip SHOP NU VOOR 39,99

Jij wilt ons natuurlijk ook volgen op Instagram 💖

Blijf op de hoogte van alle nieuwtjes, de allerleukste winacties en een zee aan inspiratie!