Media & Entertainment

Moïse Trustfull is de succesvolle dochter van Quinty Trustfull

moïse trustfull dochter quinty trustfull

Het is altijd leuk om te zien dat kinderen van BN’ers opgroeien en zelf de eerste succesvolle stappen in hun carrière zetten. Zo schreven we eerder al over de knappe dochter van Danny de Munk, die samen met haar vader te zien was in Dance, Dance, Dance. Ook Moïse Trustfull, de 27-jarige dochter van Quinty Trustfull, is naast haar werk als actrice nu al eigenaresse van maar liefst twee bedrijven.

De ambitieuze Moïse Trustfull

De prachtige Moïse Trustfull is de dochter van presentatrice en oud-model Quinty Trustfull en oud-voetballer Orlando Trustfull. We kennen Quinty onder andere van haar werk als presentatrice in Eigen Huis en Tuin en Koffietijd. Samen met haar ouders en broer woonde Moïs jarenlang zowel in Nederland als Amerika.

Het harde werken is bij Moïse duidelijk met de paplepel ingegoten. Zo had ze op haar 21e al een rol te pakken in de hitserie Goede Tijden Slechte Tijden. Daar vertolkte ze de rol van Celia van Dam. Daarnaast speelde ze in Spangas on Summer Vacation en in Flikken Rotterdam. Dit jaar presenteerde ze de Kids Top 20 in een prachtig fluwelen outfit.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by MOÏSE TRUSTFULL (@moisetrustfull)

Ambassadrice en twee eigen bedrijven

Als ze niet werkt als actrice en presentatrice, is Moïse druk bezig met haar twee bedrijven én haar werk als ambassadrice voor Plan International. Samen met haar vriendinnen Britt Scholte en Carola Kirschbaum begon Moïs een eigen restaurant in de Pijp in Amsterdam. Het restaurant Poppy’s Amsterdam ging open in april ’22. Op het menu van het prachtig ingerichte restaurant staat vooral veel biologisch fingerfood om te delen.

Dit is niet het enige bedrijf dat Moïse runt. Al in 2013 begon de toen 18-jarige Moïs al met een webshop waarbij ze sieraden en zelfgemaakte armbandjes verkocht. Dit liep zo goed dat er in 2018 een fysieke winkel bij kwam. Onlangs plaatste Moïs op haar persoonlijke Instagram dat ze met de fysieke winkel stopt, maar dat de webshop gewoon doorgaat en dat er veel nieuwe projecten aankomen. Van deze super inspirerende meid gaan we vast nog veel gave dingen zien.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by MOÏSE TRUSTFULL (@moisetrustfull)

 

View this post on Instagram

 

A post shared by POPPY’S (@poppysamsterdam)