mondhygieniste-first-dates-gefopt-nepgebit
Media & Entertainment

Mondhygiëniste in First Dates gefopt door Richards nepgebit

First Dates is toch wel een van onze favoriete programma’s. Heerlijk om te ontdekken hoe twee onbekenden mensen op elkaar reageren. Soms weet je vanaf moment één al dat het niets wordt. Dat dachten we in in eerste instantie ook met de date van deze twee. Richard is tandtechnicus van beroep. Om zijn date Hester in de maling te nemen, had hij een nepgebit gemaakt, waar nog maar een paar onverzorgde tanden aan hingen.

Mondhygiënist in First dates komt voor verrassing te staan

Als je aan First Dates meedoet is de kans niet heel groot dat je jouw prins of prinses op het witte paard gaat tegenkomen. Aan het eind van de date zien we dan ook vaak genoeg dat het niet succesvol is afgelopen. Toch kunnen we enorm smullen van dit soort programma’s, net zoals van Temptation Island en Married at First Sight.  Volgens Showmag.nl is de slagingskans van First Dates maar 0.6 procent. Een stuk lager dan bij Lange Leve de Liefde met een slagingspercentage van maar liefst 6 procent.

De dates worden door de programmamakers bij elkaar gezocht aan de hand van gezamenlijke interesses en wensen. Als je mondhygiëniste bent, wil je natuurlijk stiekem iemand met een knap verzorgd gebit. Toch kwam Hester voor een grote verrassing te staan met haar date Ricard. Hij houdt namelijk van een lolletje en vond het een hilarisch idee om een nepgebit tijdens zijn date in te doen, Mensen daarmee in de maling nemen, dat heeft hij al veel vaker gedaan.

first-dates-hester-richard-nepgebit

Gefopt door een nepgebit in First Dates

Na een hartelijke knuffel en kus gaan de twee op de krukken aan de bar zitten en bestellen een drankje. Ondertussen houdt Richard in de gaten of zijn date kijkt naar zijn nepgebit. Toch lijkt het Hester amper iets te doen. Zou ze het dan echt niet door hebben of durft ze er gewoon niet naar te staren? Richard vraagt aan Hester wat ze voor werk doet. “Ik ben mondhygiënist en ik werk bij een orthodontiepraktijk”, zegt de blondine vrolijk.

Richard komt niet meer bij: “Echt waar? Dan kan je nog veel voor mij betekenen natuurlijk.” “Mogelijk. Ik ga voorstellen om het daar tijdens de date niet over te hebben”, is het correcte antwoord van Hester. Dan kan de grappenmaker het niet meer volhouden. “Dat is toevallig. Ik zit in de tandtechniek”, zegt Richard.  Dan komt het moment dat haar date zijn nepgebit uitdoet en zijn prachtige gebit tevoorschijn. Hester staat letterlijk met een mond vol tanden en schatert het samen met barman Victor uit. Te leuk dit”, zegt Hester lachend. “Proost.”

Jij wilt ons natuurlijk ook volgen op Instagram 💖

Blijf op de hoogte van alle nieuwtjes, de allerleukste winacties en een zee aan inspiratie!