monica-geuze-borstverkleining
Media & Entertainment

Monica Geuze overweegt borstverkleining na alle ellende

Presentatrice en Youtuber Monica Geuze heeft maar liefst twee keer een borstvergroting ondergaan. Deze transformatie kostte haar zo’n 18.000 euro in totaal. Helaas heeft haar voorgevel niet altijd even veel plezier opbracht. Na de  ingrepen ontstond er namelijk veel complicaties. Daarnaast vindt de BN-er het huidige formaat simpelweg niet meer bij haarzelf passen. 

Monica Geuze wil na twee borstvergrotingen een verkleining

In een nieuwe podcastaflevering van ‘Geuze en Gorgels‘ werd het item ‘borsten’ besproken. De presentatrice vertelde niet alleen dat ze een fortuin aan haar borstvergroting heeft uitgegeven, maar ook dat ze een verkleining overweegt. Volgens Monica zijn ze veel te groot en passen ze niet bij haar. De eerste keer had ze haar borsten laten doen voordat ze zwanger werd en koos voor een kleine cup B. Haar buste groeide als kool toen ze zwanger was door de melkproductie en slinkten weer in toen ze ging ontzwangeren.

Monica vertelt in de podcast: ” De arts zei tegen mij: het lijkt wel alsof je een kiezelsteen in een sok hebt gedaan. Dat was niet goed voor mijn zelfvertrouwen.” De implantaten gingen zelfs draaien als ze op bed op haar zij lag en zo ontstaat er los vel. Ze heeft dan ook twee jaar met een bh geslapen om toch op haar zij te kunnen liggen. Deze redenen heeft haar toen doen besluiten om een nieuwe borstoperatie te ondergaan. Door de overtollige huid moest ze wel grotere implantaten nemen dan daarvoor.

monica-geuze-borstverkleining-borstvergroting

Niet meer passen bij het lichaam van Monica

Niet alleen Monica vindt haar bos hout voor de deur niet meer passen bij haar lichaam, maar ook Kaj geeft eerlijk antwoord. : “Jij bent heel petite. Ik vind kleine borsten altijd heel mooi bij kleine vrouwen.” Door alle eerder opgenoemde redenen denkt Monica er dus nu aan om ze te gaan verkleinen. Toch hangt hier ook een nadeel aan vast. Door de verkleining zou ze een litteken van haar tepel naar beneden krijgen, maar dit heeft ze er wel voor over.

Ook powervrouw Fajah Lourens ging dit jaar voor een borstverkleining. Deze 40-jarige BN-er had al vanaf haar 21ste haar borsten laten vergroten maar vond het na veel complicaties toch nodig om de implantaten eruit te halen. Van deze keuze heeft ze absoluut geen spijt. Overigens gebeurt het helaas vaker dat er complicaties ontstaan na een borstvergroting. Zo waarschuwt de inspectie van gezondheidszorg en jeugd voor risico’s zoals scheuren en lekken van de implantaten.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Monica Geuze (@monicageuze)

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Monica Geuze (@monicageuze)

Jij wilt ons natuurlijk ook volgen op Instagram 💖

Blijf op de hoogte van alle nieuwtjes, de allerleukste winacties en een zee aan inspiratie!