monique smit stijlvol huis volendam
Living

Monique Smit toont haar stijlvol ingerichte huis in Volendam

Binnenkijken bij BN’ers: het blijft één van onze favoriete hobby’s. Niet alleen leuk om te zien hoe andere mensen wonen, maar ook inspirerend voor het eigen interieur. Zo zijn veel items uit de interieurs van BN’ers ook in de bekende woonwinkels te vinden. Deze week nemen we een kijkje in het huis van de Volendamse zangeres en presentatrice Monique Smit.

Zangeres Monique Smit

Monique Smit is een alleskunner: naast moeder van twee kinderen is ze zangeres en presentatrice. De start van Monique’s zangcarrière begon toen ze in 2007 meedeed aan het programma ‘Just the two of us’. Ze won het programma niet, maar ze tekent datzelfde jaar wel een platencontract en bracht sindsdien diverse hits uit, waaronder ‘Mooier dan mooi’. Met haar broer Jan brengt ze ‘2 kleine kleutertjes’ uit, een succesvol muziekproject dat bestaat uit een cd, tekenfilm, theatervoorstelling en een boek.

In 2020 brengt Monique nog een keer een ‘kleuterpop’ album uit, met muziek speciaal gemaakt voor jonge kinderen. Ook werkt ze als presentatrice, zo presenteerde ze  onder andere de KidsTop 20, Sterrenparade en staat ze op dit moment in het theater met haar eigen show Kidspop. Als Monique niet aan het werk is, dan is ze graag bezig met haar interieur. Ze is gek op styling en maakt van haar huis in Volendam een heerlijk huiselijk plekje.

 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Monique Smit (@moniquesmit_insta)

Gezellig en stijlvol wonen in Volendam

De zus van Jan Smit woont in haar geboortestad Volendam. Niet alleen omdat het daar erg prettig wonen is, maar ook omdat ze dicht bij haar familie woont. En dat is voor de moeder van twee kinderen erg belangrijk, zegt ze in een interview met Wendy Online. In deze video krijgen we meteen een goede blik op het stijlvolle interieur van de bekende zangeres.

We zien dat Monique houdt van aardse en lichte tonen, die ze combineert met zwarte accenten. Als het op haar interieur aankomt, dan houdt ze van afwisseling, zo vertelt ze op de website van 100% NL: Ik switch nogal graag. Om de zoveel jaar verander ik van inrichting.’ Zo verving ze haar zwarte stalen deuren onlangs voor een koperkleurige variant, met een prachtig resultaat. Het huis van Monique is stijlvol en gezellig.

 

Jij wilt ons natuurlijk ook volgen op Instagram 💖

Blijf op de hoogte van alle nieuwtjes, de allerleukste winacties en een zee aan inspiratie!