Beauty

Victoria’s Secret-parfum schijnt de oplossing te zijn tegen muggen

muggen-verslaan-victorias-secret-parfum
Muggen kun je verslaan met parfum van Victoria's Secret. (Afbeelding: Freepik)

We genieten er ontzettend van als het zonnetje tevoorschijn komt. Maar helaas brengt de zomer ook ongenode gasten met zich mee: die vervelende muggen. Je hebt verschillende huis tuin en keuken middeltjes om muggen te bestrijden, maar eentje was er waarschijnlijk nog niet bij je opgekomen. Deze glamour manier maakt het leven nét even wat leuker. Er bestaat namelijk een Victoria’s secret parfum waar mosquitos alles behalve dol op zijn. 

Muggen weren met parfum van Victoria’s Secret

We weten natuurlijk allemaal dat je muggen weg kan houden met sterke geuren als citronella. Deze beestjes walgen hiervan. We moeten zeggen dat het ook niet bepaald ons favoriete geur is. Gelukkig bestaan er ook andere oplossingen. Uit een wetenschappelijk onderzoek in de V.S. is volgen het blad Journal Insect Science gebleken dat een parfum van het lingeriemerk Victoria’s secret helemaal top is om muggen op een afstandje te houden.

Nu ben je vast benieuwd om welke geur het gaat? We hebben hier het over Bombshell Eau de Parfum van Victoria’s Secret. Wetenschappers dachten eerst dat fruitige, bloemachtige geuren muggen juist aantrekken, maar het tegendeel bleek waar te zijn. Met de bloemige Bombshell (waarin noten van pioenroos en orchidee met dennen zetten) bleven de muggen maar liefst 2 uur weg. Voortaan hoef jij dus niet van die plakkerige, vieze muggenspul op te doen, maar kan je jezelf gewoon volspuiten met een heerlijk geurtje.

muggen-verslaan-parfum-victoria's secret

Victoria’s Secret Bombshell eau de parfum

Bombshell staat nog niet in ons lijstje met de 5 heerlijkste zomerparfums van 2023, maar eigenlijk hoort hij daar wel in thuis. Vooral nu we weten dat het luchtje ook prima dient als muggenspray. Hij bestaat in een eau de parfum maar ook als bodymist voor bijvoorbeeld in je tas.

Op de site van Victoria’s Secret vind je een mega uitgebreid assortiment. Wil je toch wat dichter bij huis kopen en vind je de levertijd te lang? Bol.com verkoopt de eau de parfum van 50 ml voor 92,29. Daar kan je voorlopig heel wat muggen op afstand mee houden, maar natuurlijk ook gewoon zelf van genieten.

bombshell-victoria's-secret-muggen-weren SHOP NU VOOR 92,29

Jij wilt ons natuurlijk ook volgen op Instagram 💖

Blijf op de hoogte van alle nieuwtjes, de allerleukste winacties en een zee aan inspiratie!