Shopping

Gooi die deo spuitbus in de prullenbak: deze natuurlijke alternatieven zijn beter

natuurlijke-alternatieven-deo
Foto: Freepik

Tegenwoordig is er steeds meer kritiek op deodorant. Er zitten onnatuurlijke producten in die eigenlijk helemaal niet goed blijken te zijn voor je huid en het milieu. Gelukkig zijn er talloze merken die tegenwoordig natuurlijke alternatieven op de markt brengen. Van crèmes tot aan rollers, alles bestaat. Dus wil jij stoppen met je deodorant maar wil je wel een ander alternatief? Wij hebben 5 natuurlijke alternatieven om lekker fris te blijven ruiken, zonder slechte chemicaliën op je huid te smeren.

Aesop – Vegan Roll-On Deodorant

De Aesop deodorant is misschien een van de mooiste deodorant verpakkingen die er bestaat. Erg fijn om naar te kijken als dit op je badkamer plankje staat. Nou werkt deze deo ook nog eens fantastisch. Een alcoholvrije roldeodorant die er voor zorgt dat onaangename geurtjes verdwijnen. Het is niet goedkoop, maar wel vegan en je doet er langer mee dan je denkt.

natuurlijke-alternatieven-deo SHOP NU VOOR 29

Nuud – Smeerbare deodorant

Nuud is inmiddels al erg bekend en wordt landelijk veel gebruikt. Er zijn dan ook alleen maar goeie reviews over te vinden en wij zeggen ook ja tegen deze deodorant. Op het begin moet je lichaam even wennen, maar daarna hoef je die goedje maar 1 keer per week op te smeren en zal jij nooit meer stinken. Aangezien je erg weinig nodig hebt doe je maandenlang met deze tube.

natuurlijke-alternatieven-deo SHOP NU VOOR 17,94

We Love The Planet – Crème deodorant

Deze deo werkt net even anders. Het lijkt eerder op een vaseline potje dan dat hier deodorant in zou zitten. Maar toch werkt deze crème echt magisch voor de oksels. Het heeft een frisse geur van citrus fruitoliën en kruiden en heeft alleen maar natuurlijke ingrediënten. Hij is speciaal gemaakt voor de gevoelige huid en heeft ook nog een 0% plastic in de verpakking. Topper!

natuurlijke-alternatieven-deo SHOP NU VOOR 9,99

Happy Earth – Rol Deodorant

Deze deo kan je gewoon halen bij jouw Kruidvat om de hoek. Ze hebben de deodorant in allerlei verschillende geuren: komkommer, rozen, citrus. Happy Earth staat voor duurzame ingrediënten, duurzame verpakking en duurzame productie. De deo werkt als een malle en je houdt er een lekker geurtje aan over. De Happy Earth deodorant is zowel goed voor jou als voor de aarde.

natuurlijke-alternatieven-deo SHOP NU VOOR 6,99

The Lekker Company – Smeerbare deodorant

Een lavendel geurige vegan deo zonder alcohol. De smeerbare deodorant is gemaakt van zuiveringszout, kokosolie en sheaboter. Zuiveringszout zorgt ervoor dat alle bacteriën worden gedood, oftewel je zweetlucht. De andere 2 ingrediënten zullen er voor zorgen dat je oksel gehydrateerd blijft. Je doet ongeveer 2 maanden met het potje en je smeert dagelijks een klein beetje op.

natuurlijke-alternatieven-deo SHOP NU VOOR 10,98