netflix-eerste-beelden-emily-in-paris-seizoen-3
Media & Entertainment

Netflix maakt eerste beelden Emily in Paris seizoen 3 bekend

Wat worden we toch elke keer weer blij als Netflix een nieuwe release aankondigt. Vooral met deze koudere dagen kunnen we enorm uitkijken om lekker te ‘bingen’ met een kleedje en een kop warme chocolademelk. Eerder hadden we al aangekondigd dat Netflix met de nieuwe Nederlandse film: Oei, ik groei! komt. Nu zoeken we het ietsje verder op, namelijk in Frankrijk. Parijs om precies te zien, Oui Oui. Emily in Paris komt namelijk met een derde seizoen. En wij hebben de eerste beelden. 

Wat gebeurde er in Emily in Paris seizoen 2?

Even een opfrisser nodig? In de tien aflevering van Emily in Paris seizoen 2 zagen we de brunette steeds meer inburgeren als een echte ‘Parijzenaar’. Ze probeerde zelfs de taal te leren door een Franse cursus te volgen waar ze de Britse Alfie ontmoette. Al snel kwam ze in een driehoeksverhouding terecht met Alfie en haar grote liefde Gabriel.

Het seizoen was geëindigd met een spannende cliffhanger. Blijft Emily in Parijs? Kiest ze voor haar droompromotie bij Savior’s Chicago kantoren of bij Sylvie’s nieuwe bureau in Parijs. Dat gaan we ontdekken in het derde seizoen.

Emily-in-Paris-seizoen-2

Over Emily in Paris seizoen 3

Lily Collins komt gelukkig weer terug als de befaamde fashionista Emily in seizoen 3. Netflix maakt ons heel blij met een kijkje in de nieuwste aflevering. Goed nieuws: later deze week beloven ze nog meer te onthullen. Wellicht een trailer? Nu moet we het nog eventjes doen met wat beelden.

Een jaar nadat Emily voor haar droombaan van Chicago naar het mooie Parijs is verhuisd, staat ze voor een complexe uitdaging. In dit derde seizoen kunnen we vooral zien dat ze keuzes moet maken op het gebied van werk en in de liefde. Deze zijn nogal bepalend voor haar toekomst in Frankrijk. Geen makkelijke opgave dus! Dit zorgt voor veel verrassende wendingen en spraakmakende avonturen.

emily-in-paris-seizoen-3

emily-in-paris-beeld-seizoen-3

Terugkerende gezichten in het derde seizoen

Zoals we op de eerste beelden kunnen zien, komen heel veel bekende gezichten weer terug. Naast de hoofdrolspeelster zien we ook Philippine Leroy-Beaulieu (Sylvie Grateau), Lucas Bravo (Gabriel), Ashley Park (Mindy) en.Camille Razat (Camille).  Daarnaast zijn ook Samuel Arnold (Luc), Bruno Gouery (Julien), William Abadie (Antoine Lambert) en Lucien Laviscount (Alfie) weer van de partij.

emily-in-paris-nieuw-seizoen

Dit bericht op Instagram bekijken

Een bericht gedeeld door Lily Collins (@lilyjcollins)

Nog geen releasedatum bekend

Helaas is er nog  geen releasedatum van Emily in Paris seizoen 3 bekend. Netflix laat wel weten dat ze dit weekend meer zullen aankondigen over de serie tijdens het jaarlijkse TUDUM-evenement op YouTube. Gezien zowel seizoen 1 en 2 beiden aan het eind van 2020 en 2021 uitkwamen, zal het ons niet verbazen als seizoen 3 ook tegen het eind van het jaar op Netflix te zien is. Wij kunnen niet wachten!

Nog een mooi nieuwtje: Zowel Netflix als Lily Collins hebben begin dit jaar dus bevestigd dat er niet alleen een seizoen 3, maar ook een seizoen 4 van Emily in Paris aankomt. Kan je echt niet wachten of deze fashionista serie? Dan hebben we voor jou 5 Netflix series die alles fashionistas gezien moeten hebben op een rijtje gezet.

emily-in-paris-netflix

Jij wilt ons natuurlijk ook volgen op Instagram 💖

Blijf op de hoogte van alle nieuwtjes, de allerleukste winacties en een zee aan inspiratie!