Media & Entertainment

5 Netflix series die alle fashionistas gezien moeten hebben

7 Netflix series voor alle fashionistas

Alle fashionista’s opgelet, wij hebben 7 Netflix series voor alle fashionista’s onder ons op een rijtje gezet. Als je helemaal into fashion bent dan zijn dit perfecte series voor jou. Pak je snacks er maar bij. Plof lekker op de bank (of bed) en geniet van een van deze heerlijke fashion Netflix series.

1. Queer Eye

queer eyeQueer Eye is heerlijke feel good reality show! De show draait om de ‘’Fab 5’’, een team die bestaat uit vijf happy gay professionals. De ‘’Fab Five’’ is gespecialiseerd in mode, persoonlijke verzorging, entertainment en cultuur.De ‘’Fab Five’’ geeft mannen (en soms ook vrouwen) de nodige dosis fashion advies. Ze helpen de deelnemers aan een échte metamorfose. Lachen, gieren, brullen (maar ook een beetje huilen). Heerlijke serie!

2. Emily in Paris

In de serie Emily in Paris zie je hoe de Amerikaanse Emily (Lily Collins) naar Parijs verhuisd. Het is de perfecte combinatie van liefde, drama en fashion. Je bent of dol op Emily haar kleding of je vindt het maar niks. Love it or hate it: de fashionista’s onder ons zijn fan! En als je Emily haar style maar niks vindt dan kijk je toch lekker naar de style van de Franse Camille? We love her!

3. Girl boss

girl bossDe serie Girl Boss is gebaseerd op de Girl boss die fashion brand Nastygal heeft opgericht. Je volgt de rebelse Sophia die een internetbedrijf begint en van broke girl naar girl boss gaat. Een heerlijke serie, die helaas is gecanceld naar seizoen 1. Toch is het een heerlijke serie om te kijken. Zeker een aanrader als je dol bent op mode én humor!

4. Next in Fashion

Dit is een serie voor de échte fashion lovers. In Next in Fashion zie je 18 professionele ontwerpers strijden om de hoofdprijs van 250.000 dollar binnen te slepen. Ze krijgen niet alleen een geldprijs maar ook een debuut collectie bij de luxe retailer ‘’Net-a-Porter’’. Een spannende strijd die je maar al te graag wilt zien. De show wordt gepresenteerd door niemand minder dan IT-girl Alexa Chung en modeontwerper & ‘’Fab Five’’ lid Tan France. Kijken dus!

4. Inventing Anna

inventing annaAls je de serie Inventing Anna nog niet hebt gekeken dan moet je ‘m zeker even proberen. De serie gaat over de rise and fall van Anna Delvey. Een rijke Rus die zich voordoet als erfgename om zo te proberen in de New Yorkse High society te komen. Ze is dol op Chanel, Gucci of Dior. De outfits zijn ge-wel-dig om te zien. De serie is ook nog eens heel spannend én leuk. Zeker de moeite waard.

5. Styling in Hollywood

Styling in Hollywood is all about licht, camera, actie. Het lijkt allemaal zo mooi: Hollywood. Maar niets is minder waar. Achter al die glitter & glamour zit ook veel pijn, verdriet en ontzettend hard werken. In volgt Jason Bolden, stylist van beroemdheden zoals Sabrina Carpenter, Serena Williams. Taraji P. Henson. Je volgt de stylist en zijn echtgenoot (en interieurontwerper) Adair Curtis. Een kijkje in het altijd fancy looking Hollywood.

Jij wilt ons natuurlijk ook volgen op Instagram 💖

Blijf op de hoogte van alle nieuwtjes, de allerleukste winacties en een zee aan inspiratie!