Media & Entertainment

New York: binnenkort vlieg jij spotgoedkoop naar The Big Apple

new-york-vliegen-goedkoper-vliegen-jetblue

Heb jij nog geen vakantie geboekt, maar ben je wel hard op zoek naar de ideale reis? New York is één van de bijzondere steden die je eigenlijk wel een keer in je leven bezocht moet hebben. Het gebeurt allemaal in ‘The City That Never Sleeps’. Wij hebben goed nieuws voor de New York ‘lovers’: vanaf 29 augustus vlieg je met de Amerikaanse luchtvaartmaatschappij JetBlue goedkoper en veel gemakkelijker naar The Big Apple. Here we come!

Reis naar het bruisende New York

We hebben hier natuurlijk lang op gewacht: een kortere, goedkopere verbinding naar deze geweldige stad. Vanaf 29 augustus vliegt JetBlue dagelijks tussen Schiphol en New York. Dat wordt nog een extra koffer  meenemen om al je geshopte items in te proppen. Winkelen kan je hier namelijk mega goed. Kijk er dus niet van op als je terugkomt met een compleet nieuwe garderobe vol met nieuwe jurkjes, tassen en de coolste sneakers.

Via reisleven.nl kwamen we er ook nog eens achter dat de vluchttijden perfect zijn. In de zomermaanden vertrek je rond half 2 van Schiphol en kom je rond 4 uur (lokale tijd) aan in the Big Apple. In de avond heb je dan nog heerlijk de tijd om lekker rond te struinen in Central Park, het vrijheidsbeeld te bekijken of gewoon even een lekkere cocktail te nemen.

new york-central park

Goedkoper vliegen met JetBlue

Heb je al plannen voor de zomer, maar zou je graag in de winter naar New York willen? Dat is natuurlijk ook mogelijk. ’s Winters vertrekt Jet Blue dagelijks om 3 uur vanaf Schiphol en komt dan rond half 6 aan in New York. Kan je in de tussentijd lekker een goed vakantie boek lezen. Ook de terugvluchten zijn goed gepland. Rond 10 uur in de avond vertrek je weer naar ons mini landje.

In de Airbus A321neo LR zijn in totaal 138 plaatsen beschikbaar, waarvan 24 in de Business class- daar zit je natuurlijk helemaal op en top luxe. Niet vergeten om bagage bij te boeken, want er zit alleen handbagage bij de vlucht. Je wil natuurlijk wel thuiskomen met al die super hippe aankopen.

shoppen-new york

Jij wilt ons natuurlijk ook volgen op Instagram 💖

Blijf op de hoogte van alle nieuwtjes, de allerleukste winacties en een zee aan inspiratie!