Beauty

Nikkie de Jager getrouwd met Dylan: ‘Mr. & Mrs. Tutorials’

nikkie-de-jager-nikkie-tutorials-getrouwd

Nikkie de Jager, ook wel bekend als NikkieTutorials is dinsdag in het huwelijksbootje gestapt met haar grote liefde Dylan Drossaers. De 28-jarige You-Tuber had gisteravond de eerste foto gedeeld van de allermooiste dag van haar leven. 

Waar kennen we Nikkie de Jager van?

‘Waar kennen we haar eigenlijk niet van’?, kon de titel beter zijn. Deze 28-jarige Nederlandse visagiste houdt zich vooral bezig met video’s over lifestyle en make-up op haar eigen YouTube kanaal ‘Nikkie Tutorials’. Ze heeft daarmee één van de grootste youTube kanalen van Nederland. In 2019 was ze te zien in het Nederlandse televisieprogramma ‘Wie is de Mol?’, waar ze als tweede kandidaat afviel.

Het jaar daarop deed ze mee aan het jubileumseizoen van het televisieprogramma en had meer succes, ze won namelijk met haar deelname. Twee jaar geleden onthulde Nikkie de Jager dat ze transgender is en liet weten dat ze zich op zesjarige leeftijd al als een meisje uitte. Nikkie had dit uiteindelijk eerder dan verwacht aan de buitenwereld bekend gemaakt vanwege een poging tot afpersing.

nikkie-de-jager

Nikkie en Dylan getrouwd

De bekende visagiste plaatste gisteren een foto waarop zij en Dylon een zoen aan elkaar gaven. Zoals we van Nikkie gewend zijn, is ze prachtig opgemaakt. De tekst onder haar foto luidde: ’06-09-2022 Mr. & Mrs. Tutorials.’

Vorige maand hadden de twee hun vrijgezellenfeest in Brabant. Een clubje ‘Wie is de Mol’ deelnemers uit 2020 die bestonden uit Jeroen Kijk in de Vegte, Patrick Martens, Ellie Lust waren hierbij. Jeroen Kijk in de Vegte heeft zelfs de eer gehad om ze te mogen trouwen vertelde hij aan NPO Radio 2. Hij liet weten dat hij het vooral heel leuk vond om te doen en het een prachtige dag was.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door NikkieTutorials (@nikkietutorials)

Bruiloft al een paar keer uitgesteld

Door de corona moesten ze het huwelijk helaas twee keer uitstellen, maar dit mocht de pret niet drukken. Op 6 september was het dus eindelijk de grote dag. Nikkie de Jager laat aan haar volgers weten dat ze niet kan wachten om een video van haar bruiloft volgende week te laten zien. Wij kunnen ook niet wachten!

Jij wilt ons natuurlijk ook volgen op Instagram 💖

Blijf op de hoogte van alle nieuwtjes, de allerleukste winacties en een zee aan inspiratie!