Life & Health

NousLib: het meest sexy pop-up event in Amsterdam komt eraan

nouslib-event-amsterdam-dating-app
Foto: NousLib

Op 19 september vindt een sexy pop-up event van het Franse fenomeen NousLib plaats in restaurant Bar Rouge, bekend om haar spannende Parijse allure. De pop-up experience, die ter ere van de lancering op 19 september geopend is voor publiek, biedt consumenten een kijkje in de verleidelijke wereld van de razend populaire dating app die singles en stellen aanmoedigt om hun seksualiteit te verkennen – zowel alleen als met hun partner en altijd met wederzijds vertrouwen en respect.

NousLib Pop-up event bij Bar Rouge

De app is met ruim 2,5 miljoen gebruikers extreem populair in Frankrijk. Om dat te vieren geniet je 19 september in de pop-up van opwindende games, kun je de app bekijken en ervaar je het effect van lustopwekkende hapjes.

Daarnaast kun je deelnemen aan uitdagende discussies en mooie gesprekken over onder meer seks en het effect op de mentale gezondheid met sprekers Isabella Machine (14.00 uur), Milou Deelen (16.00 uur) en Gwen van Poorten  (17.30 uur). De pop-up is helemaal gratis voor publiek op op 19 september van 13.00 tot 18.00 uur en vind je op de Singel 460 in Amsterdam bij Bar Rouge.

nouslib-daten-app

Wat kan je bij de app NousLib verwachten?

NousLib onderscheidt zich van andere datingsites en -apps door taboes te doorbreken. Of je nu single bent, een relatie hebt of op video je seksuele grenzen wilt verkennen: iedereen is welkom op het platform. Bij NousLib draait het vooral om plezier én puurheid. Als koppel open je dan ook alleen samen een account, zodat het een eerlijk platform blijft. Geen complicaties, puur plezier. Het platform moedigt een moderne en ongeremde manier van daten aan.

Sinds de oprichting in 2007 prikkelt de app singles en stellen om hun seksualiteit te verkennen, zowel alleen als met hun partner. En altijd met wederzijds vertrouwen en respect. Het in Parijs gevestigde NousLib is trots om haar community met ruim 2,5 miljoen leden functies te bieden waarmee gebruikers gelijkgestemde singles en stellen vinden, ontmoeten en uiteindelijk seksueel kunnen ontdekken.

Vanaf 19 september is NousLib officieel live en beschikbaar in Nederland. Vanaf dan download je de app hier of ga je naar nouslib.com.

nouslib-daten-liefde-app

Jij wilt ons natuurlijk ook volgen op Instagram 💖

Blijf op de hoogte van alle nieuwtjes, de allerleukste winacties en een zee aan inspiratie!