onbeperkt-kaas-kaasbar-amsterdam
Food & Drinks

Onbeperkt kaas eten doe je in deze geweldige kaasbar

Je kunt ons te allen tijden wakker maken voor een lekker blokje kaas. Oude kaas, schimmelkaas, een stukje brie op een toastje: geef ons het maar allemaal. Ben jij ook zo’n kaasliefhebber? Dan word je vast gelukkig van dit nieuws: er bestaat namelijk een kaasbar waar je de hele dag door onbeperkt kaas kunt eten

Kaasbar Amsterdam is dé place to be

Bestel jij liever een kaasplankje dan een toetje, dan moét je hier ongetwijfeld naartoe. De Kaasbar in Amsterdam heeft maar liefst 24 verschillende kazen op het menu staan en allemaal uit ons eigen landje. Ze komen voornamelijk van ambachtelijke kleinschalige Nederlandse boeren. Aan een hapje hoeft het ook  niet te ontbreken, want de kazen worden gereserveerd met lekkere bijpassende hapjes zoals vruchten, noten en chutneys.

De focus ligt overigens niet alleen op de kaas, maar ook op de wijn. De sommelier van deze hotspot weet precies welke wijntje er bij welke kaas hoort. Zo kun je ultiem genieten van deze beleving. Al enthousiast geworden? Dan hebben wij nog leuker nieuws, want ze hebben namelijk een bijzondere manier van opdienen. Het eten wordt geserveerd op een lopende band. Hoe leuk is dat? De kaastrein kun je niet alleen maar in Amsterdam meemaken, maar ook Utrecht heeft een vestiging. 

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Kaasbar Amsterdam (@kaasbaramsterdam)

Onbeperkt kaas eten in Amsterdam

Nu ben je dit artikel natuurlijk aan het lezen omdat wij je hadden beloofd dat er een plek bestaat waarbij je onbeperkt kaas kunt eten. Je mooiste dromen komen op de laatste dag van de week uit, want alleen op zondag kun je dit waarmaken in de Kaasbar Amsterdam. Zo sluit de week lekker af met een goedgevulde buik. Ook voor de allerbeste kaasplanken moet je hier zijn, want die zijn hier meer dan  verrukkelijk.

Met mooi weer kun je ze trouwens ook af halen voor in het park of met minder mooi weer gewoon voor in huis. Haardje aan, lekker wijntje erbij en genieten! Nu vergeten we bijna nog iets te zeggen: de hotspot in Amsterdam heeft natuurlijk ook nog kaasfondues. Je kunt kiezen uit drie varianten die allemaal geserveerd worden met een rauwkostje en stokbrood. De keuze bestaat uit Hollandse fondue, Zwitserse fondue en Truffel fondue. Vooral van die laatste gaan we spontaan watertanden. 

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Kaasbar Amsterdam (@kaasbaramsterdam)

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Kaasbar Amsterdam (@kaasbaramsterdam)

Jij wilt ons natuurlijk ook volgen op Instagram 💖

Blijf op de hoogte van alle nieuwtjes, de allerleukste winacties en een zee aan inspiratie!