Shopping

Once Upon is de Ferrari onder de fotoboeken: superieure kwaliteit en snel gemaakt

once-upon-fotoboeken
Foto: eigen beeldmateriaal

Waarschijnlijk zit jouw telefoon bomvol met de allermooiste kiekjes. Superleuk, maar wat nou als jouw ‘lifesaver’ wordt gestolen? In één klap ben je dan alle vastgelegde herinneringen kwijt. Once Upon heeft daar dé oplossing voor: binnen een half uurtje heb je al een super tof fotoboek in elkaar ‘geflanst’. En nu komt het allermooiste van dit verhaal: Womanly mag ook nog eens 25% korting op een album weggeven. Zo kan jij zelf voor een mooie prijsje al je mooie herinneringen bundelen.

Foto’s van jouw mobiel gemakkelijk in een fotoboek

Vaak zie je aan het mobiele fotoalbum van een persoon welk karakter daarbij hoort. Neem je een kijkje in die van mij, dan zal het woordje ‘chaotisch’ daar perfect bij passen. Tussen de schattige foto’s van mijn zoontje staan printscreens van veel te dure tassen -die ik ooit wil kopen-, maar ook foto’s van Womanly statistieken. Kortom: het is één grote warboel. Om deze reden kan ik eigenlijk niet echt genieten van al die mooie kiekjes die ooit zijn vastgelegd, terwijl het toch zo leuk is om deze regelmatig terug te kijken.

Gelukkig had ik zo’n 4 á 5 jaar geleden Once Upon ontdekt. Zo verliefd als ik op mijn gezin was (en nog ben), leek het me een tof plan om elke jaar dat we samen zijn te vieren met iets tastbaars. Aan het begin van een nieuw jaar blikken we zo terug op de afgelopen periode een maken we er een mooi boek van. Deze bekijken we samen onder het genot van een goed glas wijn bij de open haard. Hoe leuk is dat!?

fotoboek-once-upon

Hoe maak je een fotoboek met Once Upon?

Binnen een halfuurtje heb je zo een basisboek in elkaar gezet. Al moet ik wel eerlijk toegeven dat ik veel vastleg en zo bij elkaar toch een heel boek vol heb. Met gemiddeld zo’n 125 pagina’s per boek zijn we er ongeveer 1.5 uur mee bezig. Handig aan Once Upon is dat je met een account werkt. Zo kan je daarmee inloggen op je telefoon, laptop en tablet en haal je de foto’s gemakkelijk in één keer van alle apparaten. Via de filmrol kies je jouw beste kiekjes uit.

Maak je samen een album? Dan kan je jouw ‘partner in crime’ uitnodigen via de mail of een link om zo samen de leukste afbeeldingen in het album te plaatsen. Wellicht heeft zij of hij er ook nog veel op de telefoon staan en zo voorkom je heel wat heen-en sturen, wat de kwaliteit niet ten goede komt.

once-upon-fotoboek-app-foto's

Maak je fotoboek helemaal naar jouw wens

In de app kies je zelf de lay-out. Waarschijnlijk zul je regelmatig tegenkomen dat er een uitroepteken bij je foto staat als de resolutie laag is. Plaats daarom je lievelingsfoto (van goede kwaliteit) op een aparte grote bladzijde en doe de foto’s van mindere kwaliteit wat kleiner. Zo neem je deze toch mooi in je herinnerings album. Er kunnen maximaal 6 foto’s over 1 spread worden verdeeld.

Daarnaast kan je ook tekst aan de foto’s toevoegen, zodat je later nog kan herinneren hoe bijvoorbeeld het beste vriendje van je zoontje heette. Zodra je de filmrol opent op de app zie je meteen op welke datum de foto’s zijn gemaakt. Hierdoor kan je ze makkelijk ordenen. Bij de preview optie ontdek je hoe jouw fotoboek eruit komt te zien. Het ontwerp van Once Upon -met het stijlvolle lettertype en de minimalistische kaft- is super chique. Daar hoef je dus niet nog eens zelf over na te denken.

once-upon-fotoboek-jaren-herinneringen

De speciale kortingscode die Womanly aan jou mag geven

Wil je ook al jouw onvergetelijke vakanties, de geboorte van je kind of gewoon alle mooie momenten vastleggen? Dan hebben we goed nieuws voor je. Womanly mag namelijk een kortingscode weggeven die recht geeft op 25% korting. Vul de kortingscode womanly25 bij het afrekenen in. Deze is geldig van 28 augustus tot en met 3 september 2023. Je vindt de website/app van Once upon via deze link.

Je kan kiezen tussen een harde of zachte kaft. De soft cover (20×20) heb je al vanaf 19 euro. Maar de prijzen verschillen natuurlijk wel qua wens. Als je op het mandje klikt zie je precies bij elke aanpassing die je doet, hoeveel kosten erbij komen. Zo kom je niet voor verrassingen te staan. Het duurt ongeveer een weekje voordat je het fotoboek in huis hebt, wat een cadeautje is om vervolgens uit te pakken.  Pak er een lekker theetje of goed glas wijn bij en geniet weer van alle momenten!

fotoboek-jaren-herinneringen-once-upon

Jij wilt ons natuurlijk ook volgen op Instagram 💖

Blijf op de hoogte van alle nieuwtjes, de allerleukste winacties en een zee aan inspiratie!