ondergoed-aantrekkelijk-mannen-vrouwen
Style

Slip of string? Dit ondergoed vinden mannen het aantrekkelijkst bij vrouwen

Draag jij mooier ondergoed omdat je denkt dat je vriend dit waardeert? Of trek jij tijdens een filmavondje op de bank gewoon lekker je witte slip aan? Wat je down under ook draagt, het is natuurlijk helemaal aan jou wat jij het mooist en meest comfortabel vindt. Ben je stiekem wel benieuwd wat mannen nou echt het mooiste ondergoed bij vrouwen vinden? Het magazine Womens Health vroeg 1000 mannen welk ondergoed zij het liefst bij vrouwen zien.

1. Shorts

Deze kwam tot onze verbazing op nummer 1 uit de bus. Je zou verwachten dat de string de favoriet bij de mannen is, maar het strakke broekje met pijpjes werd door 40 procent van de mannen als favoriet bestempeld.

Hoewel de string juist veel bil laat zien, zet de short de billen lekker stevig omhoog. Wij begrijpen dan ook wel dat deze broekjes voor een goed visueel effect zorgen.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by sloggi (@sloggi)

2. Strings

Oke, op nummer 2 staan ze wel: de bekende strings. Dit ondergoed is ook favoriet bij veel vrouwen. Het zit comfortabel en je ziet geen lelijke randjes in je kleding.

De mannen zijn in ieder geval fan. 34 procent van de mannen in het onderzoek koos voor het populaire ondergoed. Niet zo gek, want het minuscule stukje stof laat weinig aan de fantasie over.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Hunkemöller Lingerie (@hunkemoller)

3. Tanga’s

Dit tiny ondergoed bestaat soms uit niets meer dan een veter met een centimeter stof ertussen. De ene vrouw gruwelt ervan, de ander vindt het juist comfortabel.

Ook bij de mannen is het stukje stof niet enorm populair: 13 procent van de mannen koos voor de tanga. Misschien vinden ze dit dan weer té bloot? Het is wel duidelijk dat hun voorkeur van een paar centimeter afhangt.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Hunkemöller Lingerie (@hunkemoller)

4. Bikini broekjes

Ook wel de ‘gewone onderbroek’ genoemd. Dit zijn de onderbroeken die half over je billen vallen. Meestal zijn de onderbroeken van katoen. Vooral fijn om te dragen gedurende de tijd van de maand.

De onderbroek valt ook bij de mannen niet erg in de smaak. 12 procent van de mannen gaf de voorkeur aan het broekje. Wij bewaren hem voor het moment dat we op de bank met een kruikje liggen.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by sloggi (@sloggi)

5. De oma onderbroek

Helemaal onderaan de lijst staat de grote witte oma onderbroek. Oke, zelf voelen we ons waarschijnlijk ook niet het meest sexy in deze grote lap. Maar lekker comfy is ‘ie wel.

Maar liefst 1 procent van de mannen gaf aan dat de witte onderbroek hun favoriet is. De rest van de ondervraagden ziet de witte lap liever direct in de prullenbak verschijnen. Hoe lelijk hij ook is, wij vinden hem heerlijk zitten. Bij ons blijft ‘ie dus lekker in de kast.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by sloggi (@sloggi)

Jij wilt ons natuurlijk ook volgen op Instagram 💖

Blijf op de hoogte van alle nieuwtjes, de allerleukste winacties en een zee aan inspiratie!