Beauty

Vrouw heeft spijt van oogballen paars en blauw tatoeëren “ik word blind”

spijt-oogballen-tatoeëren-bijna-blind

Een tatoeage neem je niet even zomaar. Van tevoren denk je goed na over het ontwerp en de plek. Toch zouden er waarschijnlijk heel wat mensen rondlopen met namen van exen op hun arm. Je kan er natuurlijk voor kiezen opzoek te gaan naar een nieuwe lover met dezelfde naam, maar waarschijnlijk zijn die herinneringen net zo pijnlijk als het weg laseren. Spijt komt altijd later. Zo was dat ook het geval voor de Britse Anaya Peterson. Zij liet haar oogballen paars en blauw tatoeëren en helaas is dat niet meer terug te draaien.

Oogballen laten tatoeëren

De grootste inspiratie voor Anaya was het Australische model Amber luke . Zij noemt haarzelf ‘Blue Eyes White Dragon’ en heeft zoals je al kan raden; haar oogballen blauw getatoeëerd. De 7-jarige dochter van Anaya waarschuwde haar moeder al voor de gevaren, maar toch had ze zo’n 2 jaar geleden doorgezet.

In het begin was de getatoeëerde dame mega blij met haar blauwe en paarse oogballen. Toch kwam er naderhand spijt om de hoek kijken. Een vergelijkbaar verhaal met de jongen waarover we eerder schreven die onder de gezichtstattoos zit en daar nu ook niet meer blij mee is.

Spijt van tatoeages

De reden waarom ze spijt heeft van de gekleurde oogballen is omdat haar ogen nu steeds meer achteruit gaan en ze bijna niets meer ziet. Zo vertelt ze aan de New York Post: ” “Ik had in de weken nadat ik het tweede oog liet kleuren last van uitgedroogde ogen en op een gegeven moment ontstonden er zwellingen. Het leek wel alsof ik met Mike Tyson had gevochten. Ik zie inmiddels geen gelaatstrekken meer van een afstand.”

Wat er precies is misgegaan? De tatoeëerder ging met de naald te diep in haar oogbal. Als alles juist word uitgevoerd, kan je niet blind raken. Helaas zit weg laseren er met een oogtatoeage niet in. Ze zal dus vooral altijd moeten leven met de blauwe en paarse kijkers. Het zal je vast niets verbazen, maar de oogbal tatoeages zijn niet de enige lichaamsversiering van Anaya. Zo heeft ze naast andere tattoos ook nog een gespleten tong en een mega groot gat in haar oorlel.

@inkedup_britishjamaican1 #fyp #eyeballtattoo #tattooedeyeball #bodymods #belfast #shankillroad #alternative #jamaican #british #jamaicantiktok #britishtiktok #tattoo ♬ Own Brand Freestyle – FelixThe1st & Dreya Mac