Beauty

Dit zijn de beste oogcrèmes tegen wallen en fijne lijntjes (onder de 30 euro)

oogcremes-wallen-rimpels
Foto: Freepik

Als je nog geen oogcrème gebruikt is dit het moment dat je hiermee moet beginnen. Je kunt er niet vroeg genoeg mee starten, aangezien het alleen maar voordelen heeft voor je huid in de toekomst. Je zult ook merken dat het een onmisbaar product wordt in je skincare routine. Wallen, rimpels en donkere kringen zijn bij deze verleden tijd. Op zoek naar de beste crème hiervoor? Wij hebben de 5 beste oogcrèmes voor jullie op een rijtje gezet. Allemaal onder de 30 euro!

Clinique Pep-Start

Met deze Clinique oogcrème zeg je bye-bye tegen droge wallen. Je krijgt er een wakkere en frissere blik van, door de pep-start techniek die de gehele dag aanhoudt. Het geeft je als het ware een oppepper. De reviews tonen dat mensen onmiddellijk resultaat zien en dat is natuurlijk wat je wil bij een oogcrème. En dat voor 28 euro.

-beste-oogcremes-wallen-fijne-lijntjes-30-euro

Nuxe Prodigieuse Boost

Deze eye gel balm van Nuxe is een ware topper. Voor 26,40 euro kan je deze multi-corrigerende oogcrème halen die er voor zorgt dat je een frissere, vollere en stralendere huid hebt. De oogcrème is ook nog eens 100% vegan en bevat botanische cafeïne met jasmijnbloemextract. De wallen, rimpels en donkere kringen rondom de ogen bestaan niet meer en je ziet er weer fris uit.

Vichy Minéral 89 Ogen

De Vichy oogcrème is veruit de goedkoopste uit dit rijtje. Voor 19,99 euro heb je een geweldige oogcrème die wonderen doet voor je wallen. De crème wordt snel door de huid geabsorbeerd en plakt niet. Deze crème staat ook mooi onder het aanbrengen van de make-up en het verzorgt de huid na het verwijderen van make-up.

Origins Refreshing Eye Cream

Deze oogcrème van Origins is ook tegelijkertijd een de-puffer. Het bevat vitamine-C en Niacinamide om zichtbare donkere kringen helpen te verminderen. Je hebt heel weinig nodig van dit product om er de hele dag fris uit te zien. Het zorgt voor een heldere blik en heeft een lange termijn werking op de ogen en de wallen. Voor 27,95 euro haal je hem in huis!

beste-oogcremes-wallen-fijne-lijntjes-30-euro-

Kiehl’s Midnight Recovery Eye

Deze oogcrème van Kiehl’s is echt een ‘parel’. Het is speciaal gemaakt om ’s avonds aan te brengen zodat je ’s ochtends wakker wordt met een frisse, jeugdige en energieke uitstraling. Er zitten alleen maar plantaardige stoffen in en het helpt om de vermoeide ogen te verfrissen. Voor maar 29,95 euro heb je dit wondermiddeltje in huis.