Beauty

TikTok gekte: oogdruppels die je vermoeide ogen witter maken

oogdruppels-vermoeide-ogen-witter-maken
Oogdruppels die je oogwit extra helder maken is een trend (Afbeelding: Freepik)

TikTok staat natuurlijk bommetjevol met allemaal nieuwe beautytrends. Zo schreven we eerder al of de face taping-trend om rimpels tegen te houden en de Haarlemmerbruin hype met een factor. Wij worden blij van al die weetjes! Waar we nog wel een beetje onze twijfels bij hebben is deze nieuwe hype: oogdruppels voor wittere ogen. Waarom je dit zou willen? Wij zochten het uit.

Speciale oogdruppels voor wittere ogen

We kennen natuurlijk allemaal de ‘witte tanden’ trend. Ook deze hype ging helemaal los op TikTok waarbij TikTokkers tanden gingen bleken met waterstofperoxide. Mega gevaarlijk volgens de tandarts. Het kan je gebit namelijk flink beschadigen. Toch houden we het niet alleen bij een stralend wit gebit. We willen meer!

Wat de een mooi vindt, hoeft de ander niet perse aantrekkelijk te vinden, maar toch zijn het vaak de ogen die je aantrekken. Ogen zijn een van de eerste dingen waar je naar kijkt als je iemand voor het eerst ziet. Volgens Beautify.nl wordt een extra wit oogwit als aantrekkelijk en gezond gezien. Oogverblindend dus! Niet zo gek dus dat TikTokkers zweren bij oogdruppels voor helder oogwit.

oogdruppels-vermoeide-ogen-witter-maken

Helder oogwit geeft je een frisse blik

Is je oogwit wat roder dan normaal? Dan zie je er al snel vermoeid uit. Het kan natuurlijk ook te maken hebben met allergieën en irritaties. Nederlandse TikTokker Manon van den Bos probeerde de redness reliever drops van het merk Lumify. Deze druppels halen alle roodheid eruit. in het filmpje geeft ze zelf al aan dat haar oogwit wat rood is door de wimperserum en andere dingen.

Zodra ze de druppels aanbrengt, zie je naar een paar seconden al een opvallend resultaat. Of het spulletje goed voor je is? Dat is een tweede vraag. Maar werken, dat doet het zeker. Vind je het toch nog een beetje spannend om de druppels uit te proberen? Een goede nachtrust kan natuurlijk ook wonderen doen.

@manonvandenbos Iemand slechte ervaringen hiermee? #eyemakeup #lumifyeyes #lumify ♬ Aesthetic – Tollan Kim

Jij wilt ons natuurlijk ook volgen op Instagram 💖

Blijf op de hoogte van alle nieuwtjes, de allerleukste winacties en een zee aan inspiratie!