Beauty

Deze party-proof oogschaduw is een glitterende hit op TikTok

oogschaduw-viral-tiktok

Heb jij je outfit voor de feestdagen al klaarliggen? Om je look compleet te maken delen wij graag onze beste beauty-tips met je. De beste highlighter en mascara dupes hebben we al voor je uitgezocht. Dit keer showen je een oogschaduw van Urban Decay die niet bij je look kan ontbreken. Deze glitterende oogschaduw is zo mooi dat hij binnen no-time viral op TikTok ging. Time to shine!

‘Space Cowboy’ van Urban Decay

Wie houdt er tijdens de feestdagen niet van een beetje glitter? Urban Decay speelt hier goed op in met haar Moondust collectie. Deze lijn bestaat uit vijf heerlijke kleuren metallic oogschaduw, variërend van licht-crème tot paars. De versie die viral ging op TikTok heeft een peachy champagne kleur en de naam ‘Space Cowboy‘. De oogschaduw is gemaakt met ‘micro-fine’ glitter, wat zorgt voor een super subtiel glittereffect.

Ook lekker: de oogschaduw is vegan én gaan tot wel 16 uur lang mee. Je hoeft je tijdens het dansen op  ‘All I Want For Christmas Is You’ dus geen zorgen te maken over het uitvlekken van je make-up. Niet zo’n fan van oogschaduw? Gebruik hem dan als losse glitters of als highlighter voor een subtiele glans.

@sophie_murraayy Thank you @anifetoupeva for reminding me this existed!! OBSESSED 🪩✨ Urban Decay Moondust shade Space Cowboy 🫶🏼 #urbandecaymoondust #partyseason ♬ original sound – ㅤ

Waar koop je de viral oogschaduw?

Een oogschaduw die zo populair is, is helaas ook snel weer uitverkocht. Op TikTok zijn veel teleurgestelde comments te lezen dat de Space Cowboy kleur niet meer te verkrijgen is. Houd de website van Fashion United in de gaten om te zien of de kleur alweer terug op voorraad is.

Ook op Zalando kun je je inschrijven om een melding te krijgen zodra je de populaire kleur weer kan kopen. Tip van de redactie: de kleur Lithium is nog wel verkrijgbaar. Wat ons betreft een hele goede vervanger!

oogschaduw-space-cowboy-urban-decay

Jij wilt ons natuurlijk ook volgen op Instagram 💖

Blijf op de hoogte van alle nieuwtjes, de allerleukste winacties en een zee aan inspiratie!