origineel-kerstcadeautje-mario-karten
Media & Entertainment

Origineel kerstcadeautje voor je boyfriend: Real life Mario karten

Heb je echt geen idee wat je aan jouw knappe vent moet geven en heeft hij alles al? Dan moet je toch wel heel origineel zijn als je hem nog ergens mee wil verrassen. Wij hebben hét ultieme kerstcadeautje voor je. Moet je wel even een tripje naar Amerika boeken, maar hey alles voor dé boyfriend en stiekem heb jij daar ook wel zin in. In Oklahoma kun je namelijk real life Mario karten met maar liefst 14 banen. Kun je het eindelijk eens tegen elkaar opnemen in het ‘eggie’

Mario Kart racebaan

Maakt Mario kart nog steeds overuren bij jou thuis? Snappen wij maar al te goed, want stiekem is het natuurlijk een heel leuk spelletje. Vooral als je deze wint van manlief als hij de dagen ervoor al heeft lopen rammen met zijn vrienden. Hoe tof zou het zijn als je dit spel in het echt kan spelen? Deze gedachten hadden ze ook bij Branson Track in Amerika. Zij hebben namelijk een Go-Kart park met levensechte Mario Kart banen. Dat wil je meemaken!

In dit geweldige park vind je maar liefst 12 verschillende kartbanen. Het leuke daarvan is dat elk parcours een apart ontwerp heeft. Met flink wat hoogteverschillen zijn de kartbanen uniek en nergens ter wereld zo bij elkaar te vinden. Nu kan je eindelijk in de huid kruipen van Mario, Yoshi of Toad.

Ga voor de volledige real life experience

We mogen onze vrienden van Reisleven wel bedanken voor deze mega goede tip. Deze belevenis is een reisje naar Amerika zeker waard. Wil je nou echt helemaal voor de volledige experience gaan? Dan kan je natuurlijk altijd wat banaantjes mee naar  binnen smokkelen om te gooien. Wij achten de kans alleen klein dat ze dit bij Branson Track een goed idee vinden. Misschien moeten we die beleving toch nog maar even denkbeeldig in uitvoering laten gaan.

Benieuwd naar de tofste banen? Dat zijn toch wel de Wild Woody, The Lumberjacks, de Road Course Track en de Heavy Metal High rise. Dit uitje mag zeker niet ontbreken op jouw bucket-list.

mario-kartenuitje-kado-tip-mario-karten

Jij wilt ons natuurlijk ook volgen op Instagram 💖

Blijf op de hoogte van alle nieuwtjes, de allerleukste winacties en een zee aan inspiratie!