spice-girls-tourbus-overnachten
Media & Entertainment

Je kunt nu overnachten in deze nostalgische Spice Girls tourbus

Krijg jij de hits ‘Wannabe’ en ‘Spice up Your Life’ na al die jaren nog steeds niet uit je hoofd? Dat hoeft ook helemaal niet, want als Spice Girls fan kun je nu overnachten in deze Amerikaanse tourbus. Hij is nagemaakt uit de film Spice World uit 1997 waar de meiden het ene na het andere concert afgingen met de tourbus. Pak die (playback) microfoon en stap een dagje in het leven van een echte Spice Girl. Nu nog kiezen of je Mel B of toch Mel C wil zijn. 

Overnachting in de Spice Girls tourbus

Leg alles neer waarmee je bezig bent ‘stop right now’ and ‘spice up your life’ met deze geweldige Engelse bus. Het interieur alleen al is prachtig van deze Union Jack. Door de ‘Girl power’ neon verlichting, de oude tijdschriften en bioscoopstoelen ga je weer eventjes terug in de jaren 90. Neem twee vriendinnen mee op jouw maidentrips en beleef de grootste lol met elkaar in deze Spice Girls bus. Aan niets zal het jullie ontbreken: je vindt er zelfs een kleedkamer inclusief kast en kaptafel.

Kunnen jullie je meteen gaan klaar maken voor een Spice Girls nineties party. Toch wat songteksten vergeten na zo’n lange tijd? Geen probleem! De Google app kan liedjes herkennen door te neuriën.  Een dingetje voor de millennials onder ons: er is geen WIFI aanwezig. Het wordt dus ouderwets genieten met je vriendinnen. Ook zit er geen keuken of badkamer in. Toch is over die laatste twee wel nagedacht. Op een paar meter afstand vind je een ruimte met keuken en badkamer. Kan je jezelf toch nog even opfrissen! 

Interieur van deze geweldige bus

De bus heeft twee verdiepingen. Beneden bevindt zich de bestuurdersstoel en aan de achterkant heb je een zithoek met tafel en drie Union Jack-bioscoopstoelen. Hier kun je lekker achterover zitten en de film Spice World met een grote bak popcorn weer even terugkijken. Boven kun je heerlijk wegdromen in het slaapgedeelte. De bus heeft aan de achterkant een tweepersoonsbed en in het midden een eenpersoonsbed. Die laatste kun je ook uitklappen als bank als je hem niet gebruikt.

De tourbus is niet bedoeld om echt mee te rijden, maar de plek waar deze bus staat is zeker niet mis. Je vindt hem namelijk op een prachtige locatie op Isle of Wight. Een bruisende plek met bars, winkeltjes en restaurantjes. Verblijven in deze bus is niet goedkoop, maar het zeker wel waard. Voor een overnachting in deze Spice Girl tourbus betaal je zo’n 300 euro per nacht. Benut je alle slaapplekken en ga je met 3 vriendinnen, dan valt het alweer mee. ‘Say you’ll be there’.

spice-girls-tourbus-interieur

spicebus-slapen

Jij wilt ons natuurlijk ook volgen op Instagram 💖

Blijf op de hoogte van alle nieuwtjes, de allerleukste winacties en een zee aan inspiratie!