patty-brard-pb-beauty-isabel-jansen
Foto credits: Isabel Jansen
Beauty

Patty Brard lanceert PB Beauty lijn met anti-aging CC Cream

Patty Brard is van alle markten thuis. Naar eigen zeggen heeft de beroemde televisiepersoonlijkheid drie grote passies: entertainment, interieur en beauty. Na jaren intensief onderzoek lanceerde Patty afgelopen maandag in samenwerking met Kruidvat haar eigen PB Beauty lijn. Het eerste product in de lijn is een anti-aging, color adapting ‘Smooth operator’ CC cream. Afgelopen maandag werd de CC Cream in Patty’s favoriete beautysalon op feestelijke wijze geïntroduceerd.

Gezichtsverzorging van Patty Brard

In de Amsterdamse beautysalon Zotos Beauty lanceerde Patty Brard afgelopen maandagmiddag het eerste product van haar nieuwe beautylijn in samenwerking met Kruidvat. Tijdens de lancering mochten de gasten meedoen aan een workshop over gezichtsverzorging verzorgt door Sandra Scholten, co-owner van de beautysalon. Onder het mom ‘smeren kun je leren’ vertelde Sandra hoe belangrijk goede huidverzorging écht is.

De belangrijkste tips van Sandra: maak altijd je gezicht schoon, smeer niet te veel én gebruik elke dag een crème met spf. En oogcrème is niet alleen essentieel voor je ogen, maar ook je mond: hier ontstaan namelijk de eerste rimpeltjes. Als je huid lekker gereinigd is en je hebt gesmeerd met spf, dan is het tijd voor je dagcrème. En laat de nieuwe CC cream van PB beauty daar nou net perfect voor zijn. Deze anti-aging CC cream maskeert niet alleen je oneffenheden, maar heeft ook nog een echt liftend effect en verzorgt de huid.

Smooth Operator CC cream met liftend effect

‘Hoewel ik de natuur zelf ook af en toe heus wel een handje help, kun je zelf ook echt een hoop doen voor de stralende huid’, zegt Patty Brard tijdens de introductie van de nieuwe CC cream. De CC cream is ontwikkeld met innovatieve bestanddelen zoals Astaxanthin. Astaxanthin is een krachtige antioxidant die het huidweefsel ondersteunt en beschermt tegen weefselbeschadiging. De CC Cream heeft een liftend effect, camoufleert oneffenheden en egaliseert de huid. Op deze manier biedt PB Beauty een betaalbaar, maar toch luxe beautyproduct die iedere vrouw kan gebruiken.

En dat geldt ook echt voor iedere vrouw, want de CC cream komt in drie verschillende tinten en past zich daarnaast ook nog eens perfect aan de huid aan. Voor Patty Brard is het erg belangrijk dat iedereen van de beautyproducten gebruik kan maken. En dat is met de concealer meer dan gelukt: de crème lijkt in de eerste instantie nogal roze uit te vallen, maar zodra je deze uitsmeert, blend hij met de teint van je huid. Zo ontstaat er een lichte dekking die je huid er meteen een stuk frisser uit laat zien.

patty-brard-pb-beauty

PB Beauty in samenwerking met Kruidvat

Patty Brard lanceert haar nieuwe PB beautylijn in exclusieve samenwerking met Kruidvat en The Brand Studio. De nieuwe ‘Smooth Operator’ CC cream is dan ook alleen bij Kruidvat te verkrijgen. Bij deze nieuwe beautylijn is Patty lekker zichzelf gebleven, want de verpakking van de CC cream heeft een lekker panterprintje. Dat staat meteen helemaal gezellig in je badkamer.

De CC cream is vanaf nu voor €14,95 verkrijgbaar bij de Kruidvat, in drie verschillende tinten: fair (licht), tan (medium) en deep (donker). Je brengt de cream gemakkelijk met je vingers of een beautykwast aan. Gebruik voordat je de cream opdoet eerst een dagcrème met spf. Zo ben je goed beschermd tegen de zon. De CC cream laat je huid de hele dag door stralen en geeft een mooie egale look. Wat ons betreft zeker een goede aanvulling op onze beauty routine.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Patty Brard (@pattybrard)

Jij wilt ons natuurlijk ook volgen op Instagram 💖

Blijf op de hoogte van alle nieuwtjes, de allerleukste winacties en een zee aan inspiratie!