Media & Entertainment

Willen we zien: er komt een dramaserie over Patty Brard op Videoland

patty-brard-videoland-dramaserie
Foto: Patty Brard Instagram

We kunnen binnenkort weer iets nieuws op ons ‘kijklijstje’ zetten. Gisteren werd namelijk bekend gemaakt dat Patty Brard een eigen dramaserie krijgt. De serie, die te zien zal zijn op Videoland, wordt geregisseerd door Wil Koopman. Deze topvrouw is ook wel bekend als regisseuse van Gooische vrouwen en de bioscoopfilm Terug uit de kust. Dat belooft dus wat! 

Videoland komt met serie over Patty Brard

Als we één grote alleskunner moeten opnemen, dan is het wel onze Nederlandse duizendpoot Patty Brard. Deze vrouw kan werkelijk alles! Van zingen tot presenteren en zelfs het opzetten van haar eigen PB Beauty lijn.

Dat haar leven zeer bewogen is geweest, dat weten we allemaal. Niet zo gek dus, dat Patty gisteren zelf tijdens het Content Event van RTL, waar nieuwe programma’s worden aangekondigd, het nieuwtje deelde van de drama serie.
dramaserie-patty-brard-videoland

Holly Mae Brood en Eva van de Wijdeven spelen Patty

Het leven van Patty Brard wordt in beeld gebracht door middel van  verschillende fases uit haar leven. ”Geen stukjes, maar de volledige taart. De oude taart”, aldus Patty zelf. Zowel Holly Mae Brood als Eva van de Wijdeven spelen de rol van de zangeres en presentatrice in diverse stadia. Holly vertolkt Patty in haar jongere jaren en Eva in de latere jaren. In een interview met Veronica Superguide vertelt Patty: “Ik heb het eindresultaat nog niet gezien, maar van wat ik gelezen heb denk ik dat het heel goed weergeeft wie ik ben en waar ik nu sta”. 

De serie zal ergens in het voorjaar van 2024 op Videoland verschijnen. Is het altijd al jouw droom geweest om mee te spelen in een serie? De makers zijn nog opzoek naar figuranten. Via de site van Blue Circle Casting kan jij je opgeven en zien we je misschien wel terugkomen als groepje vriendinnen van Patty, nachtclubgast of taxichaffeur. Wij kunnen in ieder geval niet wachten om de serie te bewonderen.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Videoland (@videolandonline)

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Patty Brard (@pattybrard)