Patty-Brard-verkoopt- villa- zwembad
Foto: FB Patty Brard
Living

Patty Brard verkoopt prachtige villa in Amstelveen met zwembad

Binnen kijken bij bekende Nederlands: wij houden ervan. Vaak is de inrichting van een BN-er om door een ringetje te halen. Heb je bijvoorbeeld als het fantastische huis van Nikkie Plessen gezien? De schitterende villa van Patty Brard mag ook zeker niet onbesproken blijven. Helaas heeft de presentatrice besloten om de woning te verkopen. En dat is gelukt ook, alleen wel behoorlijk onder de vraagprijs.

Villa Patty Brard al lange tijd te koop

De entertainster heeft al meerdere keren geprobeerd om haar prachtige villa te verkopen. Helaas bracht dit geen succes. De woning is zelfs al een paar keer te huur gezet. Gelukkig wordt lang wachten goed beloond en kunnen de vlaggen uit, want hun stulpje is nu eindelijk verkocht. En dat is ook niet zo gek, want het is een ware droomvilla. Net als de prachtige woning van Romee Strijd is hij compleet met zwembad en al.

De villa stond te koop voor een bedrag van 2.250.000 en is verkocht voor 2,1 miljoen. Zo’n 150.000 euro minder mogen Patty en Antoine dus op hun bankrekening ontvangen. De site Bekendeburen.nl laat weten dat de villa in 2010 werd gebouwd en er een hypotheek op zat van 1.5 miljoen. Zo’n 6 ton winst is dus ook niet verkeerd.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Patty Brard (@pattybrard)

Inrichting van de woning in Amstelveen

De woning van de diva heeft een woonoppervlakte van maar liefst 250 vierkante meter. Het huis bestaat uit 2 woonruimtes, 3 slaapkamers en 2 badkamers. Plek genoeg voor logeetjes dus. Met maar liefst 4 verdiepingen is de kans groot om in dit huis te verdwalen. Ons oog viel meteen op de prachtige open keuken waar koken zeker geen straf zal zijn. Daarnaast kan je hier ook een heerlijke wellness beleving ondergaan met een sauna, zwembad en jacuzzi. Wat wil een mens nog meer? Met goed weer kan je zelfs een duik nemen in de Amstel.

Over het zwembad gesproken, deze zie je al vanaf boven in de kamer door de glazen bodem. Vervolgens loop je met een trappetje naar beneden en kom je in een prachtige oase van rust terecht. Een combinatie van Thailand en Ibiza kunnen we wel omschrijven. In onderstaande video van WENDY Online horen we Patty zeggen: ”Hier ga je toch nooit meer weg”. Toch heeft ze een aantal jaren later besloten om te verkassen. Ze gaan op zoek naar een kleiner gelijkvloers huisje in Nederland. Daarnaast hebben ze ook nog een heerlijk stekje in Ibiza.

villa-patty-brard

badkmer-villa-patty-brard

villa-patty-brard-keuken

villa-patty-brard-keuken
Foto’s: Bekendeburen.nl

Jij wilt ons natuurlijk ook volgen op Instagram 💖

Blijf op de hoogte van alle nieuwtjes, de allerleukste winacties en een zee aan inspiratie!