Media & Entertainment

Dit was de coverfoto van Pauline (Echte Gooische Moeder) in de Playboy

pauline-echte-gooische-moeder-playboy
Foto: Instagram Pauline Wingelaar

Stiekem vinden we het mega jammer dat Echte Gooische Moeders al een tijdje is afgelopen. We kunnen altijd zo genieten van deze hilarische moeders. Wie de dames vanaf het eerste uur heeft gevolgd, weet natuurlijk dat ze eerder bekend werden als dé Gooische meisjes. Tussen 2008 en 2010 konden we op RTL5 zien hoe deze vrienden een luxe leventje leidden waar wij eigenlijk alleen maar van konden dromen. In diezelfde periode stond Pauline Wingelaar open en bloot te shinen in de Playboy, 

Bekende Nederlanders in de Playboy

Het zal je vast niet ontgaan zijn: voor het eerst in 10 jaar staat er weer een BN-er in de Playboy. Dit keer is de prachtige Jamie Vaes uit de kleren gegaan voor de augustus editie. Toch stonden er eerder heel wat meer BN-ers in de rij. In 2013 had het blootblad namelijk regelmatig Bekende Nederlanders voor de camera.

Zo poseerden Tatjana Šimić, Beertje van Beers en Marly van der Velden dat jaar naakt voor het blad. Of Jamie Vaes nu de aftrap heeft gedaan en er snel meerdere BN-ers volgen, daar wil de Playboy geen uitspraak over doen. Benieuwd hoe Pauline Wingelaar er in haar nakie bijstond? Lees dan snel verder.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Playboy NL (@playboy_nl)

Pauline Wingelaar in het blootblad

De prachtige blondine stond als een sexy tennisbabe op de cover van de Playboy in 2009. Voor de fotoshoot is ze compleet uit de kleren gegaan. In dit jaar waren ze afgereisd met het team naar Spanje om wat mooie kiekjes te maken. De moeder van Pauline was overigens minder enthousiast over haar keuze om naakt te poseren.

Zij wilde eerst alles rustig thuis bekijken en was bang voor de reacties. Het blijft natuurlijk haar kleine meisje. Nu zo’n 14 jaar later maakte de blondine er nog grapjes over. In één van de laatste afleveringen besloten Pauline en Leslie om samen met Kimberly naar Volendam te gaan om een foto te maken in de bekende klederdracht.

Daarbij dacht Pauline dat alles uit moest tijdens het omkleden. “Ik dacht dat alles uit moest, weet ik veel. Is het niet voor de Playboy is het wel voor de shoot in Volendam”. Ook maakte ze eerder al een grapje op haar Facebook waarbij ze verkleed ging als paashaas. Hieronder zie je de prachtige cover foto van Pauline Wingelaar. ”Van Playboy Bunny naar Paashaas. 🐰 #VerschilMoetErZijn”, aldus de Blondine.

playboy-pauline-wingelaar-gooische-moeders

Jij wilt ons natuurlijk ook volgen op Instagram 💖

Blijf op de hoogte van alle nieuwtjes, de allerleukste winacties en een zee aan inspiratie!