Media & Entertainment

Worstenbroodjesfestijn: Peter Gillis komt met eigen familie kookboek ‘Hatseflats’

peter-gillis-familie-kookboek
Peter Gillis lanceert familie kookboek (Foto: Instagram Peter Gillis)

Als je weleens naar ‘Familie Gillis: masa is kassa’ hebt gekeken, dan weet je dat Peter Gilles wel te porren is voor een worstenbroodje. Of naja, zeg maar gerust worstenbroodjes in het meervoud. Roy Donders is er niets bij! De vakantieparkondernemer kun je nou niet bepaald bestempelen als een grote keukenprins. Dat hij een eigen kookboek uitbrengt, hadden wij dan ook stiekem niet zien aankomen. Zelf zegt Peter dan ook op zijn Instagram: ‘Wie had dit ooit van tevoren bedacht?’. Achja, als het maar lekker is! 

Kookboek van Peter Gillis ‘Hatseflats’

‘Met dit boek in handen kan iedereen koken’, zijn de woorden die Peter Gillis zelf aan zijn kookboek geeft. Vanaf november kan hij zichzelf ook een culinaire man noemen, want dan komt zijn eerste kookboek ‘Hatseflats’ uit. Alle favoriete recepten van Peter staan hierin gebundeld. Uiteraard kunnen we de worstenbroodjes terugvinden, maar ook een lekkere hamburger, erwtensoep of nasi.

Geen moeilijke recepten waarvoor je uren in de keuken staat, maar gewoon makkelijke en handige bereidingen die iedereen kan maken. Dat klinkt goed! Met 120 pagina’s aan kookinspiratie kunnen wel even voort!

peter-gillis-familie-kookboek

Positieve publiciteit voor Peter Gillis

De afgelopen tijd kwam Peter vooral negatief in het nieuws. Zo werd hij begin deze mand verdacht van belastingfraude. Ook loopt er nog een rechtszaak over de mishandeling van zijn ex-partner Nicol Kremers. Het gerucht gaat dat zij haar zou hebben aangevallen en gebeten. Volgens Linda.nl heeft hij daarvoor al een dagje in de cel gezeten.

Het kookboek van Peter ziet er in ieder geval een stuk vrolijker uit. Zo zien we op de cover dat hij een eitje bakt op de moterkap van zijn Rolls Royce. Hilarisch! Het kookboek ‘Hatseflats!’ verschijnt op 2 november dit jaar en kost je zo’n 2 tientjes. Bij bol.com kun je er alvast een exemplaar reserveren.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Peter Gillis (@petergillisoostappen)

Jij wilt ons natuurlijk ook volgen op Instagram 💖

Blijf op de hoogte van alle nieuwtjes, de allerleukste winacties en een zee aan inspiratie!