Beauty

PHENOMENA is fenomenaal: zo’n schoonheidssalon heb je nog nooit gezien

phenomena-schoonheidssalon-amsterdam
Foto: Phenomena (oprichtster Yulia Reznichenko)

Ben jij wel toe aan een beetje ontspanning en ‘me-time’? Dan zit je bij PHENOMENA helemaal goed. Deze prachtige salon heeft onlangs haar deuren geopend in Amsterdam Oud Zuid, gelegen in het iconische Valerius gebouw. We zijn bij Womanly wel wat gewend qua mooie schoonheidssalons, maar deze slaat alles: très chic, met alle behandelingen die je maar wenst onder één dak. 

PHENOMENA opent deuren in Amsterdam

Een internationaal team van experts biedt bij PHENOMENA talloze beauty & health behandelingen van het hoogste niveau, voor zowel heren als dames. De wonderschone onderneemster Yulia Reznichenko besloot haar droom als beauty ondernemer waar te maken en richtte deze parel van een salon op.

“Na tien jaar werkzaam te zijn geweest in de financiële sector, besloot ik mijn droom te volgen. Nu, vier jaar hard werken later, zijn we bij PHENOMENA klaar om onze gasten te verwelkomen. In mijn ervaring ligt het kwaliteitsniveau met betrekking tot schoonheid- & gezondheidsbehandelingen in mijn vaderland Oekraïne hoger dan in de rest van de wereld, ik wil graag Amsterdam kennis laten maken met deze expertise via PHENOMENA”, aldus founder Yulia Reznichenko.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door PHENOMENA (@phenomena.amsterdam)

Gepersonaliseerde behandelingen op basis van jouw behoeften

De veelzijdige ultraluxe behandelingen van het internationale team van specialisten worden gepersonaliseerd naar ieders behoefte. Naast het algemene beauty-aanbod als manicure, pedicure, make-up, PMU, wenkbrauw- en wimper-behandelingen denkt PHENOMENA veel verder dan je normaal gesproken gewend bent.

Voor je gezicht kun je bij PHENOMENA terecht voor diverse behandelingen: van de nieuwste innovaties tot vertrouwde, bewezen concepten. Denk hierbij bijvoorbeeld aan  huidverbetering en anti-aging, peeling, microneedling, meso- en zuurstoftherapie. Deze worden door experts verleend. Voor het lichaam worden massages, body contouring, scrubs, body wraps, lymfedrainage therapieën en ‘NUVOLA’ spa ervaringen aangeboden. Die laatste behandeling mochten wij van Womanly zelf uitproberen.

Phenomena-amsterdam-beauty-salon

NUVOLA SPA ervaring bij PHENOMENA in Amsterdam

Leuk weetje: deze ‘dry floating experience’ wordt in Nederland enkel bij PHENOMENA aangeboden. Helemaal niet zo gek dus als je hier totaal geen voorstelling van hebt. De NUVOLA SPA is een holistische ervaring zonder direct contact te hebben met water. Eerst kreeg ik een heerlijke massage op een soort waterbed waarbij alles flink werd losgemaakt. Toen deze klaar was vertelde ik aan de masseuse dat ik nog nooit zo’n goede massage had gehad. ‘Klopt, dat zijn mijn handen’, zei de Oekraïense.

Daarna mocht ik genieten van het dry floaten. Ik stapte in een bad met soort van vacuüm dicht watersysteem. Dit waterbed -met lichttherapie, massage en heerlijke rustige muziek- laat je heerlijk ontspannen. Hier kan je wel een goed tukje in doen. En dat zonder nat te worden!

Phenomena-dry-floaten-nuvola-spa

Verliefd geworden op deze high-end schoonheidssalon in Amsterdam

Van het interieur bij deze crème de la crème salon krijg je spontaan hartjesogen: alles wil je mee naar huis nemen. Het beroemde ontwerpbureau Studio Linse, opgericht door Paulinse, heeft hier flink zijn best gedaan. In deze mega ruimte van meer dan 250 vierkante meter past past alles enorm goed bij elkaar qua meubels en kleuren.

Wat we bijna vergeten te vertellen: als je klaar bent met de behandelingen, kun je meteen linea recta door naar de haarexperts. Zij staan klaar voor knipbeurten, kleuringen en styling. Daarnaast maken ze je blij met gepersonaliseerde Hair-Spa behandelingen waarbij de intens verzorgende formules, stoombaden en massages de gezondheid van het haar bevorderen.

Een ding is zeker: hier komen we vaker terug. Deze heerlijke plek is uitstekend om je even op te laden en te ontsnappen van alle drukte om je heen. De salon is nog maar net 2 maanden open en Yulia vertelde aan mij dat ze al wat aantal vaste klanten heeft. Dat zegt wel wat! Ben je enthousiast geworden? Op phenomenamaison.com kun je terecht op een afspraak in te plannen. Ze zijn geopend van dinsdag t/m zaterdag tot 19.00 uur. Handig om nog even uit je werk wat ontspanning mee te pakken!

Phenomena-interieur

Jij wilt ons natuurlijk ook volgen op Instagram 💖

Blijf op de hoogte van alle nieuwtjes, de allerleukste winacties en een zee aan inspiratie!