plekken-de-ware-tegenkomen
Life & Health

5 plekken met de hoogste kans om je ware liefde tegen te komen

Het leven is (helaas) geen romantische film. Als single vrouw is het dan ook flink aanpoten op de dating-apps. Want heb je na lang appen eindelijk een date binnengehengeld, blijkt de persoon in kwestie bij aankomst overduidelijk een profielfoto van heel wat jaren terug gebruikt te hebben. Wat zou het fijn zijn als je net zoals de hoofdpersonen in alle rom-coms ever de ware liefde van je leven gewoon op straat tegen zou komen. Wij geloven dat dit kan nog steeds gebeuren. Op deze plekken kun je namelijk bést wel eens de ware tegenkomen. 

1. In het park

Ons nummer 1 advies voor singles die geen singles meer willen zijn: koop een hond. Niet alleen is zo’n furry viervoeter in je huis hartstikke gezellig, je moet hem ook nog drie keer per dag uitlaten. Jouw nieuwe beste vriend wordt helemaal dol van ravotten in het park, en laat dit nou ook de perfecte locatie zijn om andere knappe hondeneigenaren te spotten.

Als trotse eigenaars van jullie huisdier hebben jullie natuurlijk meteen veel gespreksstof. Is het eerste contact eenmaal gelegd, ga dan voortaan ’toevallig’ op precies hetzelfde tijdstip als hij een stukje wandelen. Voor je het weet loopt het parkbezoek naadloos over in een echte date.

de-ware-park

2. Op vakantie

Zie je tegen de zomer op omdat je niet weet met wie je op vakantie moet gaan? Niet doen! Een solo reis kan je namelijk ontzettend veel opleveren. Niet alleen geeft het je een boost in zelfvertrouwen (want hoe stoer is het om in je eentje te reizen!), het is ook nog eens een goede kans om de ware te ontmoeten.

Wedden dat als jij straks helemaal zongebruind op een terrasje aan de gekoelde witte wijn zit, je de vrijers als vliegen van je af moet slaan? Zij zien je schitteren als de zelfstandige powervrouw die je bent en kunnen er geen genoeg van krijgen. Help je het lot liever een handje? Boek dan een singles-vakantie. Zo ontmoet je meteen een hele groep begeerlijke vrijgezellen en wie weet zit de ware er meteen tussen.

de-ware-vakantie

3. In de trein

Deze locatie is er een voor gevorderden. Je moet namelijk eerst flink wat moed verzamelen om het gesprek met iemand aan te knopen. Bovendien werkt het beter als je niet samen in een doodstille coupe zit, waarbij iedereen kan meegenieten van jouw onhandige versierpoging.

Kies dus het juiste moment als je een leuk persoon ziet. Begin met een opmerking over zijn of haar jas of tas en hou het simpel: ‘He, leuke jas!’. Een beetje cheesy is het misschien, maar je weet maar nooit wat voor gesprekken er uiteindelijk uit voortkomen. Bovendien is een compliment altijd leuk om te krijgen.

de-ware-trein

4. Op een kookcursus

Liefde gaat door de maag, en jij wilt de ware natuurlijk de allerlekkerste gerechten kunnen voorschotelen als jullie elkaar eenmaal hebben ontmoet. Niet alleen is een kookcursus leuk om te volgen, het zou ook nog wel eens een goede plek kunnen zijn om je nieuwe lover te ontmoeten.

Boven de stomende pannen kan zomaar eens de vonk tussen jou en je kookpartner overslaan. Jullie voeren elkaar zonder oogcontact te verbreken de meest heerlijke creaties. Met een beetje geluk eet je het toetje thuis samen op…

de-ware-koken

5. Op kantoor

Oke, hear us out: aan een romance op kantoor denk jij meteen kokhalzend aan die ene 50-jarige accountant met z’n permanente koffie-adem en z’n lunchpakket met broodjes leverworst waarvan altijd iets tussen zijn tanden blijft zitten. Maar de wereld is groter dan alleen jouw kantoor en je directe collega’s. Neem in de pauze eens een wandelingetje in je omgeving en knoop een praatje aan met werknemers van andere bedrijven.

Je weet maar nooit of het kantoor naast je toevallig net een fantastisch nieuw persoon heeft aangenomen. En je wilt de ware niet mislopen omdat je niet de moeite neemt om even naar buiten te lopen, toch? Het kan zomaar zijn dat de ware jou al lang heeft gespot, maar te verlegen is om zichzelf voor te stellen. Wie niet waagt, die niet wint!

de-ware-kantoor

Jij wilt ons natuurlijk ook volgen op Instagram 💖

Blijf op de hoogte van alle nieuwtjes, de allerleukste winacties en een zee aan inspiratie!