poop drops vies geurtje achterlaten
Beauty

Met de Poop Drops laat je nooit meer een vies geurtje achter bij je crush

Durf je nooit te poepen op je werk of bij je crush? Dan brengt dat helaas aardig wat gezondheidsrisco’s met zich mee. Hoe langer de ontlasting in je darmen blijft, hoe harder het wordt. Hierdoor krijg je onder andere last van verstopping. Het is natuurlijk fijner om thuis uitgebreid met een krantje, telefoon en muziekje naar de wc te gaan, maar je hoeft je nergens voor te schamen. Iedereen moet naar de wc voor nummertje 2, zelfs Beyoncé. Met deze Poop Drops kan je ongegeneerd naar de toilet. 

Naar de wc geen probleem met Poop Drops

We begrijpen dat het best ongemakkelijk kan zijn als je bij de eerste date van alle spanningen moet poepen bij je crush. Je twijfelt of je het gaat ophouden, maar je wil ook niet met een opgeblazen buik naast hem op de bank zitten. Zet al je angsten opzij en neem de Poop Drops mee in je tas naar het allerkleinste kamertje. DedCool snapt helemaal dat we geen stinkgeurtjes willen achterlaten. Zij hebben dan ook iets geniaals ontwikkeld.

Via Girlscene kwamen we bij dit top product. Zo kun je weer zonder problemen naar de wc en creëer je weer gezonde poep in de pot. Uh, pardon hoor ik je denken. Het is misschien niet het aller smakelijkste onderwerp en we begrijpen dat je tijdens het avondeten niet elkaars poepfoto’s gaat vergelijken, maar toch wordt er bizar weinig aandacht aan besteed. Als de ontlasting bestaat uit een soepele drol en je hebt geen klachten tijdens het poepen, dan zit je over het algemeen goed.

@dedcool Replying to @artsylilsis poop drops make pooping a breeeeeze anywhere – even here at DedCool HQ 😎🧡 #dedcool #fragrancetok #bathroomessentials #cleanwithme #poophappens ♬ Mii! – VooDoo

Poop Drops in een flesje

We moeten toegeven dat de ‘Poop Drops’ niet heel fris klinkt. Er zitten natuurlijk geen druppeltjes poep in het flesje. Het spulletje komt met een handig flesje met een pipetje, zodat de kans om uit te schieten minimaal is. Je kan het zo makkelijk doseren en doet er langer mee. De druppeltjes in het flesje zorgen ervoor dat jouw nummertje 2 geen geursporen meer achterlaat. Het potje kost zo’n $25 en is ontzettend populair. . Helaas is deze parel op dit moment alleen te koop in Amerika.

Gelukkig hebben wij na lang zoeken ook een vergelijkbare gevonden die bij Skins verkrijgbaar is (nu wel uitverkocht). Dit is de Aesop Post-Poo Drops van 100 ML en kost 25 euro. Door een paar druppeltjes Post-Poo na de grote boodschap in de wc-pot te laten vallen, wordt het direct opgelost in het water. Je krijgt daardoor een frisse, prettige geur op de wc. De verschillende ingrediënten in de formule – mandarijn-schil, ylang-ylang en tangerijn-schil – hebben desinfecterende en antibacteriële eigenschappen.

post-poop-drops

Jij wilt ons natuurlijk ook volgen op Instagram 💖

Blijf op de hoogte van alle nieuwtjes, de allerleukste winacties en een zee aan inspiratie!