Media & Entertainment

Je kunt nu via een knop gezellig praten met jouw hond of kat

praten-met-hond-kat-knop

Altijd al eindeloos willen praten met jouw hond of kat? Ben je benieuwd wat hij/zij nou eigenlijk te vertellen heeft? Dan is er eindelijk een geniale oplossing. Je kunt er namelijk achterkomen wat jouw hond of kat te zeggen heeft door middel van een paar ‘knoppen’. Deze knoppen zijn verbonden aan een bepaalde boodschap. Hoe leuk is deze lifehack! 

Praten met jouw hond of kat

Honden en katten zijn soms lastig te begrijpen. Het geblaf of gemiauw is niet altijd te linken aan een bepaalde gedachte. Het idee achter deze knoppen is dat de hond of kat verbanden legt tussen een actie en een reactie. Drukt jouw hond bijvoorbeeld meerdere keren op de snoepjesknop? Dan weet het dier voortaan dat die knop is verbonden aan een snoepje. Logisch toch?

Daarnaast is er een knop te maken voor naar buiten gaan of achter het oor krabben. Hoe meer training je geeft aan jouw huisdier, hoe specifiekere connecties er worden gelegd tussen verbanden. Een perfect voorbeeld hiervan is de hond Bunny. Deze hond heeft maar liefst 8 miljoen volgers op Tiktok en 1.2 miljoen op Instagram. Bunny is het levende bewijs van deze training.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door I Am Bunny (@whataboutbunny)

Zinnen vormen

In de video’s van Bunny is te zien hoe de sheepadoodle zelfs zinnen weet te vormen door middel van zestig verschillende knoppen. Bunny weet aan te geven of ze pijn heeft en zelfs waar deze pijn zich bevind. Dit is natuurlijk een prachtige manier om een diepere connectie met jouw huisdier aan te gaan.

Het vergt uiteraard wel veel training om dieren op deze manier te laten ‘praten’. Ook werkt dit bij de ene soort beter dan bij de ander. Toch lijkt het ons zeker de moeite waard om hier meer in te verdiepen. Betere band met jouw huisdier opbouwen? Je kunt nu ook gezellig wijn drinken met jouw kat!

Jij wilt ons natuurlijk ook volgen op Instagram 💖

Blijf op de hoogte van alle nieuwtjes, de allerleukste winacties en een zee aan inspiratie!