Dennis storm uiterlijk transformatie instagram
Media & Entertainment

Herken je hem nog? Zo ziet ex-presentator Dennis Storm er nu uit

Dennis Storm was tussen 2005 en 2016 een grote ster op de nationale televisie. Voor BNN maakte hij geniale programma’s zoals Spuiten en Slikken, Proefkonijnen, Try before you die en 3 op reis. Stuk voor stuk programma’s waar we wekelijks van genoten. Uiteindelijk besloot hij zijn leven om te gooien en een ander pad te kiezen. Deze hunk werd niet meer gelukkig van het presenteren en besloot naar Bali te verhuizen. Daar hoort een hele andere levensstijl en look bij. Zou Dave Roelvink hier zijn inspiratie uit hebben gehaald?

Dennis Storm: ster van BNN

Dennis Storm, inmiddels 37 jaar oud, vormde vaak een duo met zijn grote vriend Valeria Zeno (ook gestopt als presentator). In 2016 nam hij ontslag en vertrok naar het prachtige Bali. Hij focuste zich op een carrière als schrijver en bracht in 2018 het boek ‘Weg Ermee’ uit. Hij leert mensen via dit boek kennis te maken met een minimalistische levensstijl en alle voordelen die hierbij komen kijken.

Hij leeft dus een minimalistisch leven waarbij hij terug is gegaan naar de basis. Hij woont samen met zijn gezin, vrouw en twee kinderen, op het populaire Indonesische eiland. Ook is hij een stichting begonnen: ‘Club Kakatua’. Met deze stichting plant hij bomen in Kenia.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Dennis Storm (@stormdennis)

Nieuwe look voor Dennis

Het lijkt er dus op alsof Dennis zijn roeping heeft gevonden en een prachtig leven aan het leiden is. Minimalistisch leven en goede dingen doen voor de wereld, wij zijn fan van deze switch! Deze mega hunk van vroeger heeft inmiddels wel een totaal ander uiterlijk aangemeten.

Nu vraag je je af: hoe ziet Dennis Storm er dan uit nu? Op Instagram is hij nog vrij actief en laat daar veel selfies en andere foto’s zien. Hij heeft zijn manen lang laten groeien en is inmiddels een beetje grijs geworden. Zijn krullende haren staan hem geweldig. Kijk zelf:

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Dennis Storm (@stormdennis)

Jij wilt ons natuurlijk ook volgen op Instagram 💖

Blijf op de hoogte van alle nieuwtjes, de allerleukste winacties en een zee aan inspiratie!